Kiszivárgott két játék a PlayStation Plus Essential októberi felhozatalából

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 26.
  • Pletyka
Link másolása
Ahogy az lenni szokott, menetrendszerűen megérkezett az ehavi szivárgás a PlayStation Plus Essential felhozatalával kapcsolatban. Októberben a túlélőhorrorok és a farmjátékok szerelmesei örülhetnek.

Hivatalosan csak holnap mutatkoznak be a PlayStation Plus Essential októberi játékai, ám ahogy az lenni szokott, egy nappal korábban már tudjuk, mire számítsunk. Halloween közeledtével nem vagyunk meglepve, hogy egy horrorjáték is az előfizetők jussa lesz, ez a Striking Distance Studios debütáló alkotása, a The Callisto Protocol, ami egyfajta tisztelgés a Dead Space előtt. Noha a kritikák vegyesek voltak róla, bőven megéri a bele fektetett időt.

Bizonyára a Farming Simulator 22-nek is sokan örülnek majd, kiváltképp azok, akik egy saját, gépiesített gazdaságot szeretnének üzemeltetni, még ha virtuálisan is. Milyen jó a hajnali madárcsicsergés idején már egy traktor volánja mögé pattanni, nos, ez megadatik nekünk október 3. és november 7. között.

A PlayStation Plus Essential októberi leosztása holnap kerül nyilvánosságra hivatalosan.

5.
5.
cyberstaker
De jó hogy pont most vettem meg. Utálom ezt a patkányságot, hogy pont leárazzák előtte (kb végkiárusítás) mielőtt "ingyen" odaadnák. De amúgy szerintem jó játék :D Nem az amit vártunk tőle, van egy rakás érthetetlen bénaság benne, de összességében fasza.
4.
4.
pécégémer
Callisto Protocol adná tényleg.
3.
3.
Robilluma
Hoppá. Ez nagy királyság lenne.
2.
2.
zoli12i
1.
1.
crytek
O de fasza lenne a Callisto..juj a box de porosodik most majd...game pass villanthatna végre valamit leült mint az iszap
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...