Az Epic Games kiadói stratégiáért felelős igazgatója is elhagyja a céget

Link másolása
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Epic Games szénája nem áll túl jól, azonban most kiderült, hogy hamarosan a stratégiáért felelős igazgató is elhagyja a céget.

Az Epic Games jelenleg is nehézségekkel küzd: korábban kiszivárgott, hogy közel 900 alkalmazott fog hamarosan elbúcsúzni a cégtől. Azonban ez nem minden, Sergiy Galyonkin, a stratégiáért felelős vezető is elhagyja az anyagi gondokkal küzdő vállalatot. A mai napon egy X-posztban nyilvánosságra hoztak egy sajtóközleményt, amiben Sergiy Galyonkin leírta, hogy miért döntött úgy, otthagyja a Fortnite fejlesztőjét. 

Galyonkin nem erősítette meg, hogy távozásának köze lenne a nagy leépítésekhez, a felmondását azzal indokolta, hogy ő már nem illik bele abba a képbe, ahogyan az Epic Games a jövőjét tervezi. "A mai nap hivatalosan is az utolsó napom az Epic Gamesnél." - írta a posztban Galyonkin. - "Ez a nyolc év volt karrierem legizgalmasabb időszaka, és mélyen hálás vagyok a korábbi Epic Games-es kollégáimnak és Tim Sweeney-nek, amiért lehetővé tették, hogy segítsek az Epic 4.0 felépítésében."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...