Elindult a Sony Pictures Core

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Valójában az eddig is létező Bravia Core szolgáltatásról van szó, ahol a Sony Pictures filmjei és tartalmai érhetők el, azonban most a PlayStation Plus Premium előfizetőknek is kedveznek vele.

Úgy látszik, hogy a Sony igyekszik az áremelés okozta feszültséget enyhíteni, ugyanis a rebrandelt Bravia Core alkalmazás újraindítása kapcsán a PlayStation Plus előfizetők kerültek előtérbe. A hivatalos poszt szerint az app már elérhető PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, amelyen keresztül több mint 2.000 filmhez és sorozathoz férhetünk hozzá. Maga az alkalmazás ingyenes, azonban az egyes tartalmakat bérelnünk vagy megvásárolnunk szükséges. Az indulási akció keretein belül a Gran Turismo-film, a Pókember: A Pókverzumon át, az Uncharted vagy A gyilkos járat is az elérhető filmek között szerepel.

Itt jön képben a PlayStation Plus, ugyanis a legdrágább, Premium csomag előfizetői számára egy 100 címből válogatott lista érhető el további költségek nélkül. Ezek között olyan filmeket nézhetünk meg ingyenesen, mint a Looper, a Kingsglaive: Final Fantasy XV, az Elysium vagy A Kaptár: Kárhozat. A lista folyamatosan változik majd, várhatóan rotálni fogják a címeket, semmint egyszerűen bővíteni a kínálatot. A poszt azzal zárul, hogy ez csak a kezdete a Sony Pictures Core nyújtotta előnyöknek, a PlayStation tulajokat további tartalmak és extrák várják majd.

6.
6.
crytek
#5: Mondjuk egy perben azért ez is megérne egy kört hogy ugyanannyit csengetsz valamiért azt nem azt kapod amit más országban...
5.
5.
BloodBorner
#4: Konzolra Sony Picture Core néven jön majd,
23 piacra jön az eddigi információk szerint.
Ééééés......
Magyarország a jelenlegi infók alapján nincs a 23 között.
4.
4.
crytek
#3: Akkor várom a progit ps-re egyelőre még nincs fent nálunk
3.
3.
TrishtanAG
#2: A Tv-jeiken eddig is működött MO-ról. Frucsa lenne, ha PS-en nem menne.
2.
2.
crytek
Remélem mi magyarok ebből IS kimaradunk..
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Ha jobban fogják rotálni, mint a Netflix teszi, amin lassan már fogyasztható tartalmat se találok, akkor nem is vállalhatatlan az ára a prémiumnak. Most épp azt hiszem havonta 6000, a Netflix előfizetésem meg 4000 körül volt mielőtt le nem mondtam.

Egyedüli problémám, hogy bekerülhetnének a saját exkluzív címeik kicsit hamarabb, a GT7 például még mindig nem elérhető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...