Inkább remaster lesz, mint remake a Lollipop Chainsaw RePOP

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 13.
  • Hír
Link másolása
A Dragami Games a közösségi kérések alapján jelentősen megváltoztatja a Lollipop Chainsaw RePOP terveit: már nem remake-ről van szó, hanem remasterről. Mindjárt tiszta vizet öntünk a pohárba!

"A kéréseitek alapján megváltoztattuk a RePOP játékdesignját remake-ről remasterre" - adta mindenki tudtára a Dragami Games alapítója, Yoshimi Yasuda. Nehéz konkrétan megmondani, hogy ez pontosan mit jelent, de a stúdió szándékai szerint a játék sokkal jobban fog hasonlítani az eredeti Lollipop Chainsawra, mint ahogy azt korábban tervezték. 

Yasuda korábban a Kadokawa Games vezérigazgatója volt, amely a Grasshopper Manufacture játékainak japán kiadásáért felel, ő volt a Lollipop Chainsaw és a Killer is Dead producere is. Tavaly azonban elhagyta a Kadokawát és megalapította a Dragami Gamest, és bejelentette, hogy az első projektje a Lollipop Chainsaw remake-je lesz.

Sajnos az ismert változások - többek között az új betétzenékkel és a realisztikusabb művészi stílussal -, számos rajongó nemtetszését váltotta ki. Ráadásul a rendező, Suda51 és társírója, James Gunn sem vesz részt a projektben. Sajnos nem tudják beletenni az eredeti 16 zenét, viszont olyan remake-re törekszenek, amely a lehető legközelebb áll egy remasterhez. Az ígéretek szerint a történet sem fog változni, és dobják a valósághűbb grafikát is, marad Juliet eredeti modellje is. A játék szexualizált tartalmáról annyit említett, hogy nem áll szándékukban cenzúrázni semmit, bár ezt a kérdést majd az adott platform tulajdonosaival vitatják be.

A Lollipop Chainsaw RePOP valamikor 2024-ben jelenik meg, a platformlista még nem ismert.

1.
1.
crytek
Teljesen mindegy a lényeg hogy érzésre mindenre is jön .. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...