Remek lesz Steam Decken a Diablo IV

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 14.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard játékának keddi steames debütálása a kézi PC tulajoknak duplán jó hír, mivel a játék hivatalosan is támogatni fogja a Valve eszközét, annak minden funkciójával.

A múltheti bejelentés kapcsán okkal merült fel sokakban, hogy a Diablo IV vajon hogy fog futni a Steam Decken? Különböző megoldások és layerek segítségével eddig is életet lehetett csiholni a Battle.net verzióba, azonban a natív Steam-verzió kapcsán adja magát, hogy a játék teljeskörűen támogassa a Valve eszközét.

Adam Fletcher, a játék globális közösségi fejlesztésért felelős igazgatója megerősítette, hogy a Diablo IV teljes Steam Deck-támogatással jelenik majd meg. Természetesen egy rakás kérdést is kapott ezzel kapcsolatban, és igen: ha valaki megvette a Battle.net-verziót, annak ugyanúgy meg kell vennie a Steam-verziót. Annyi pozitívum viszont van a dologban, hogy a cross-progress ugyanúgy megmarad, illetve a játék trófeáihoz és Battle.netes barátlistánkhoz is hozzáférhetünk a két fiók összekapcsolásával.

Az október 17-e egy igen csak terhelt nap lesz a Diablo IV életében: nemcsak aznap jelenik meg a játék Steamre, de aznap élesedik az új 1.2.0-án patch is, amely számos buffot fog hozni, de javít a drop rate-eken és az end game tartalmakon is. Végezetül pedig aznap indul az új szezon, a vámpíros tematikájú Season of Blood, ami az aznap véget érő első szezonnál lényegesen bővebb tartalommal érkezik.

2.
2.
Grabowsky30+
Most is lehet futtatni rajta, hibátlanul. Csak fel kell rakni a battle.net-et és azon keresztül lehet játszani vele. 60fps nincsen meg, de 40-50-et tud. Persze nincs a grafika felhúzva, de a deck-en a kis képernyőn olyan sok különbség nincsen.
1.
1.
chris8800
hi. elbírja azt majd full beállítással, legalább 60fps-el? bár csak 720p-s a kijelző, de azért kell alá a vas. kiváncsi vok, hogy fog futni decken megjelenéskor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...