Íme, az októberi Xbox Game Pass játékok második hulláma!

Link másolása
A Microsoft bejelentette a 2023. októberében Xbox Game Passra érkező játékok második hullámát: a keleti harcművészetek és egy hátborzongató sci-fi kaland is a terítékre kerül.

A Microsoft ezúttal sem habozott megosztani a játékosokkal a Game Pass katalógusába érkező videójátékok listáját. Korábban már jelentettek be októberben érkező címeket, mint például a Like a Dragon: Ishin!, ami nem mellesleg a mai naptól elérhető az előfizetők számára, de ezúttal tovább bővül a katalógus! Nézzük, hogy mire számíthatunk még az őszi hónapban! 

Az október második felében érkező videójátékok:

  • F1 Manager 2023 - Felhő, konzol és PC - október 19.
  • Cities: Skylines 2 - PC - október 24.
  • Dead Space - Felhő, konzol, PC, EA Play - október 26.
  • Frog Detective: The Entire Mystery - Cloud és konzol - október 26.
  • Mineko's Night Market - Cloud, konzol és PC - október 26.
  • Headbangers: Rhythm Royale - Cloud, konzol és PC - október 31.
  • Jusant - Cloud, konzol és PC - október 31.


Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is lesznek olyan címek, amiknek búcsút kell mondaniuk az előfizetőknek: nézzük, melyek azok! 

A játékok, amik október 31-én távoznak a Game Pass katalógusából: 

  • Gunfire Reborn - Cloud, Console, and PC
  • Kill It With Fire - Cloud, Console, and PC
  • Persona 5 Royal - Cloud, Console, and PC
  • Signalis - Cloud, Console, and PC
  • Solasta Crown of the Magister - Cloud, Console, and PC
5.
5.
crytek
#4: Dead Space Remake 4 végigvitel utolsó etáp. Azt hittem hardon nehezebb lesz ha már az egész nehézsége el lett tolva..Dehát nem lett semmi kihívás nem volt bár lehet 3 végigvitel alatt istenkirályul ki lett ismerve a game és emiatt nem volt nehéz egy szakasz sem. Remélem a 2-3 is kap remake-et aztán jön majd egy új rész is.
Aztán jön a Callisto mert friss a DS élmény lehet majd összevetnem melyik a jobb.

4.
4.
crytek
Frog Detective és Jusant maxolva. Dead Space Remake első végigvitel letudva következik még 3-4 végigjátszás majd lehetetlen nehézség. Lehet az az acsi nem lesz meg itt sem ahogy az alap játéknál mert kegyetlen nehéz volt ott is itt meg főleg.
3.
3.
crytek
Munkatársam hívta fel a figyelmem hogy aki le akarja tolni a Dead Space Remake-et az megtehti atom olcsón.. küldte a képet PS-en most 380ft az EA play előfizetés.. (gondolom ez mindenkinél személyre szabott lehet mert nálam pl 1290ft-ot ír és nem akciós ár ez) Nekem nem kell mert game passon van de akit érdekel nézzen rá ennyi pénzért 1 hóna ajándék
2.
2.
crytek
Dead Space és Jusant nagy jóságok.. szerencsétlen Forbidden West sose lesz így befejezve..
1.
1.
Doomsayer
Dead Space-t rárakták az Alan Wake 2 tetejére, ami egy nappal később jön. Mondjuk semmiképp nem baj, így is biztos sokan örülnek majd neki. Tényleg úgy néz ki, hogy foglalkoznak a trendekkel. Másrészt meg érdekes, hogy idén január 27-én jelent meg a Dead Space Remake és 9 hónappal később már EA Play/Game Pass.

Megmondom őszintén, az ugyan így PC-re fos minőségű és az így keletkezett negatív visszhang miatt ilyen fele sem/harmada sem eladásokat produkált Jedi Survivor-t ugyan ilyen sorsra várom. De nem valami bosszú lelkület miatt, hanem ha valóban ilyen hamar landolnak ezek Game Pass-ben és kivesszük belőle azt az időt is, amíg patchelgetik, meg a Jedi esetében azt is, amíg a rajongók patchelgetik, hogy ne crash-eljen bekapcsolt ray tracing mellettt egy helyen, ami a bolti verzióban az óta is benne van... akkor igazából a jól játszható verzió és a Game Pass között már csak olyan kevés hónap van, hogy nem éri meg megvenni. De legalább tényleg nagy örömmel lehet tudomásul venni, amikor bekerül GP-be. Nagyon vártam a játékot szeretettel és teljes áron akartam is venni - csak sok év alatt megtanultam kivárni azt a pár napot, hogy kiderüljön, milyen lett a cucc. Nem lett volna nagy baj, ha eleve Xbox-ra akarom venni a címet, de pechjére pont PC-re vártam.

Nem vagyok egyébként az, aki direkt nem vesz meg egy játékot spórolásból, mert Game Pass-nek néz ki hamarosan, de ha belegondolunk, hogy a nap végén a GP is pénzbe került és abba, hogy pár játékhoz hogyan áll hozzá a készítője, akkor egyre jobban átgondolandóvá válik a kérdés. Másrészt, meg ha a nagyon sok jó játék közül egy-egy olyan darabot elengedünk rövid időre a figyelmünk mellett, akkor hamar visszaköszönhet GP-ben, ami meg azt eredményezi, hogy a GP-t érdemes megvenni. Minden esetre én az EA-nél csak az Ubisoftnak adom kevésbé a pénzem... szóval 100 szónak is egy a vége: én várom már a Jedi-t GP-be.

De amúgy sem lehet panaszkodnia most talán semmi gamernek. Nintendo mindig összetöri magát, hogy jó játékaik legyenek - és vannak is, PS-re ott van most a nagyszerű Pókember 2 is a BG3 mellé, Xbox-ra telemegy a GP Yakuza meg egyéb jó játékokkal minden mennyiségben, PC-re meg van minden, mint a búcsúban és a tetejére ennek a Nintendón kívül mindenre jön jövő héten az Alan Wake 2. Szóval tovább folytatódik a nagyszerű szezon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...