Még több tartalom érkezik halloween előtt a The Outlast Trialsba

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 20.
  • Hír
Link másolása
A Red Barrels csapata pont halloween előtt adja ki az The Outlast Trials következő nagyobb frissítését, amely egy teljesen új pályát is magával hoz - számos kisebb-nagyobb kiegészítés mellett.

Az október 26-án élesedő ingyenes frissítés rengeteg új tartalommal látja el a kooperatív borzongásra kihegyezett The Outlast Trialst, amit májusban mi is kipróbáltunk. A legfontosabb egy új Trial bevezetése, ez lesz a Program 4: Courthouse. Emellett új heti programok, további MK-kihívások és egy új halloweeni témájú event is élesedni fog.

Ezen kívül olyan kisebb kiegészítéseket magunk, mint az új Ampok, Variatorok, receptek és kozmetikumok, valamint egy új minijátékot is az alvószobába. Az update-tel kiválaszthatjuk a kívánt Trialt csoportunk számára, és végre egyedül is élvezetesebb lesz a játék, és a mesterséges intelligencia is javulni fog.

A The Outlast Trials még mindig Early Access fázisban van és kizárólag PC-n érhető el. Tisztességesen fogy, elvégre már az első héten félmillió példányban kel el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...