The Outlast Trials PC

Kooperatív játék lesz az új Outlast.

The Outlast Trials próbakör

A hidegháború idején egy titokzatos cég önkénteseket keres kutatásaikhoz, a megígért jobb élet reményében pedig kiábrándult emberek tömkelege jelentkezik olyan kísérletekre, amik még a valóságnál is borzalmasabbak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.

Májusban indul a The Outlast Trials

Már pontosan tudjuk, hogy mikor veszi kezdetét a The Outlast Trials. Az egyedül vagy barátainkkal is játszható vérfagyasztó horrorjáték két hónap múlva indítja a korai változatát.

GC 2022: Már lehet jelentkezni a The Outlast Trials bétájára

A hátborzongató horrorjáték-sorozat legújabb installációját egyedül vagy négyfős kooperatív módban is játszhatjuk majd.

GC 2021: Gameplay traileren a The Outlast Trials

Hosszú szünetet követően ismét hallatott magáról az Outlast-sorozat legújabb fejezete, az egyedül és csapatokban is játszható The Outlast Trials. Ezúttal egy gameplay előzetesnek örülhetünk.

The Outlast Trials - íme, az első teaser trailer

Megkapta az első mozgóképes kedvcsinálóját az új Outlast-játék, amely egy kooperatív mókára kihegyezett mellékág lesz. Egy hidegháborús laboratórium tesztalanyaként menekülünk ezúttal.

Kooperatív játék lesz az új Outlast

A Red Barrels csapata októbere végén már célozgatott rá, hogy hamarosan bemutatkozhat az Outlast-sorozat új része, az imént pedig le is hullott a lepel a The Outlast Trials című epizódról.

Új Outlastet teasel a Red Barrels?

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan leleplezik az Outlast következő részét, a Red Barrels által közzétett teaser kép legalábbis erre enged következtetni. A kérdés már csak az, hogy mikor ejtik meg a bejelentést?