Egymillió példány talált gazdára a The Lords of the Fallenből

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 24.
  • Biznisz
Link másolása
A CI Games örömmel jelentette be, hogy mindössze tíz nap kellett ahhoz a megjelenés után, hogy egymillió kópia találjon gazdára a The Lords of the Fallenből. Az akció-RPG tehát sikeres, a műfaj szárnyal.

"A The Lords of the Fallen a legfontosabb és legambiciózusabb játék, amelyet a 20 éves történetünk során fejlesztettünk, és az első az elkövetkezendő években tervezett új AAA-kategóriás játéksorozatunkban." - mondta a CI Games vezérigazgatója, Marek Tyminski a sajtóközleményben. "A Hexworksnél és a CI Gamesnél mindenki számára felemelő volt látni egy a friss és innovatív akció-RPG-t, amiből mindössze 10 nap alatt egymilliós eladást értünk el." - tette hozzá.

A fejlesztőstúdió vezetője, Saul Gascon pedig külön megköszönte "minden Lámpavivőnek", hogy útnak indultak Mournsteaden át, félelem nélkül járva az élők és a holtak földjén. A csapat hihetetlenül hálás a közösség felbecsülhetetlen visszajelzéseiért és a támogatásért, elhivatottságuk nélkül nem jött volna össze ez a siker.

A The Lords of the Fallen október 13-án jelen meg, ám az indulás óta már számos folt látott napvilágot hozzá - elérhetővé vált a New Game Plus mód, mától pedig éles a PS5 és az Xbox Series X/S közötti cross-play lehetősége. A PC-sek október 26-tól csatlakozhatnak a közös játékhoz.

14.
14.
Spazz Maticus
#2: Igen, ez a fajta itt is időnként hihetetlenül nyersen kibukó "clickbait" újságírási stilus az, amitől időnként megfáradva a tenyerembe tudom temetni az arcom...XD
13.
13.
memoryman
Szerintetek mikor jön Game Passba? Mikorra várható kb?
12.
12.
Robilluma
#10: Nagyon sok órám volt az Enden Ringben, így nyugodtan állíthatom hogy a fegyverek feedback-je kb ugyanolyan. Az egy kaptafa boss-okkal kinevetteted magad :DDDD
A kinézetük, skilljeik, stílusuk teljesen különbözőek. Alig várom hogy az utamba kerüljenek. Nagyon látványosak és egyediek. Kis SPOILER A húsmassza, az Umbral-beli mocsaras secret boss - a szétnyíló fej, meg a lovas knight, vagy a dupla lovag a Manse-ban, de a miniboss Harangfejű Józsit is említhetném, egytől egyig emlékezetesek (sztem). SPOILER vége. De ha már From Soft fétised van, a parry itt sokkal elviselhetőbb, emberibb például.
A lock on mechanika az amit nagyon ki kéne patch-elni (ha egyáltalán lehet ilyet), mert az nagyon gáz. Plusz az Umbral világban nem kellene ládákat, spéci lootot őrző miniboss-ok köré 4-5-sok kis genyót odatenni. Ott az insta halál miatt nagyon frusztráló tud lenni ez a fajta nehézség.
A mindenhol megbúvó lore-t, élvezetes harcot és felfedezés örömét említed a From Soft játékok erősségének. Ezek itt kb ugyanúgy megtalálhatóak. A lore ugyanúgy a felszedett loot leírásában és az npc-k párbeszédeiben található, abszte 'copy', de ugyanúgy működik itt is. A felfedezés öröme talán még egy picit jobb is itt az Umbral világ és a picit szebb grafika miatt. A harc pedig szintén ugyanazokon az alapokon mozog, de vannak benne apró újdonságok is (soul kiszakítás, stb és a varázslós skillek is látványosabbak egy picit sztem).
Ne csinálj magadból hülyét. Süt a deviancia és a gyűlölet a kommenteidből.
Ráadásul tényleg az látszik, hogy egyetlen percet sem játszottál vele...
11.
11.
delphijos
#10: Na ez az a komment amire azt mondom, ha ilyeneket írtunk volna a Starfield-hez, akkor jogos lett volna hogy “fikázásnak” minősítik. Ebben nulla konrétum, üres frázisok ( ugyanazok minden kommentben ) teljesen nyilvánvalóan netről összeszedett szöveg, nulla saját tapasztalat. A fellengzősség ( “én adok a minőségre, de a sok hülyét nem érdekli” ) nem ad nyomatékot. A grafika az előző cikknél még “okádék” volt…. Távolról sem tökéletes ez a játék, de a réginél ( aki játszott vele tudja ) kb. 1000x jobb - nemhogy rosszabb - a látvány nagyon szép, jó a pályadesign és a mechanikák….. Nem a kritika a baj, de az ember szemét kiveri hogy egy percet nem játszottál vele…. ( szerintem az előzővel se )
10.
10.
DragonBleacPiece
#9: Nem a harc volt jobb az előzőben, hanem mint első játék jobb volt mint ez..abból kellett volna építkezni és feljavítani ami szar volt, jobbá tenni, volt rá rengeteg idő, ehhez képest ugyanazt megkaptad de ajnározva van mert soulslike és jó grafika. Ha valakinek élvezetes a harc hogy kb partvisrúd feelingje van minden fegyvernek no feedback nélkül akkor hajrá, püfölje az eléspawnnoló 5 mobot és az egykaptafa bossokat, én nem fogok ajnározni valamit ami hulladék csak azért mert 1 trillió tágra nyitott szemű most ébredt ,,gamernek" nem számít a minőség. 1 pozitívumot tudok mondani erről a játékról, azt hogy új.. az meg nem minősítési szempont hogy van ennél szarabb is.
9.
9.
delphijos
#8: Már ott lejött hogy full kamu a “véleményed” amikor azt leírtad hogy az előzőben jobb volt a harc. Egy percet nem játszottál vele. A Lies of P sztorija tényleg jó volt, de inkonzisztens volt a parry és a dodge ( ami inkább dash ) főleg boss-oknál. Ahhoz képest itt 100x élvezetesebb a harc. A “copy paste tucatjáték” meg a többi marhaságot már nem is kommentálom.
8.
8.
DragonBleacPiece
Agyon ajnározott szemét normiek által, ez a sok soulslike játék mindig pont a lelket hagyja ki a játékokból és egy tipikus copy-paste tucatjátékot kapunk. Borzalmas és nem reszponzív a harc, olyan mintha levegőt vagdosnál + minden fegyver ugyanolyannak érződik, a mozgás mintha jegen csúszkálnál. Minden soulslike készítő azthiszi attól lesz jó a játék ha trükkösen nehéz és ez adja a hangulatot, ha minden szabad zugba bepakolnak 4-5 trash mobot, amikor a fromsoft játékait sose a nehézség tette naggyá hanem a mindenhol megbújó lore, élvezetes harc és felfedezés öröme. Az egész játék nagyon olcsónak érződik és nem értem a sok 10/10-et és fenomenális élményt amikor egy borzalmasan összerakott trehány munkának érződik számomra az egész. Hülyének nézi a játékost. Ez a saját őszinte véleményem.. Lies of P legalább egy érdekes storyt és reszponzív harcot rakott az asztalra fasza fegyverekkel és atmoszférával, mortal shell és a surge úgyszintén.
7.
7.
Doomsayer
Erről a játékról csak jókat lehet hallani, úgyhogy nem hiszem, hogy rossz lenne :)
6.
6.
Hoki György
Az egyik legjobban összerakott "külsős" Soulslike lett, kitettek magukért, így örülök a sikernek. Még nem értem a legvégére - közel vagyok hozzá - de így is kész a vélemény. Remélem folytatják, tele van jó ötletekkel, a harc élvezetes, a stílus kissé túltolt, de szándékosan, afféle 3D Blasphemous.
5.
5.
Robilluma
És még annyit, aki a jövőben tervezi megvenni az ne spóroljon az alap és a deluxe közti 3-4 ezer forinton. A digitális artbook olyan vízfestékes jellegű és csodálatos képekkel van tele, csak pilláztam!!!
4.
4.
Robilluma
Remélem elkel annyi a játékból, amennyi egy jövőbeli folytatáshoz elég pénzt termel. Szorítok nekik. Látszik hogy szívüket, lelküket beletették.

3.
3.
Robilluma
Én is imádom. Nem haladok szuperszónikus sebességgel, de minden titkos zegzugot megpróbálok felkutatni. Mivel egyre erősebb ellenfelek jönnek a viszonylag ritkás mentőhelyek között, kulcskérdés a kovácsnál a fegyó és a varázslatok fejlesztése. Már kezdtem pánikolni, mivel egyes útvonalakon annyit haltam. De a kovács lett a legjobb haverom xD.
És nem spórolok olyan embriószerű magot is venni a bázison, kellenek az opcionális mentőhelyek.
A boss-ok szuperek, látványosak, nem brutálisak. Inkább az út odáig a húzós.
De nagyon adja minden varázslat, fegyó, lore, a hangok, a látványvilág. És imádom a régi kaland-játék-kockázat fílingű térképeket is.
A pályatervezés a From Soft játékok szintjén fenomenális.
Nem találok kivetnivalót. Bár sokszor zuhanok a mélybe, halok is rendesen, de ez a műfaj sajátja :DD Talán az egyetlen zavaró dolog, hogy long sword kaszttal indultam és a spéci támadása olyan lassú mint a tetű, kb alig tudom használni. :/
Axiom és Umbral kettős világa pedig teljesen elvarázsolt. Igazi dark fantasy. Nagyon elkapott a játék.


2.
2.
delphijos
Ugyanitt nemrég: “Hiába az ígéretes előzetesek, viszonylag gyenge rajtot vett a Lords of the Fallen friss rebootja.”

Kb. ennyit ér a UK dobozos eladás alapján felállított “diagnózis”. Mindig jön ez a hír, de már régóta mondom hogy nem igazán értem minek. Semmit nem lehet belőle leszűrni.
1.
1.
Blasious
Nocsak, nicsak! Úgy látszik, sokaknak bejön ez a játék, ahogyan nekem is. Igaz, még csak 7-8 órám van benne, de minden perc kínkeserves élvezet :) Abszolút megilleti a sikert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...