Kiderülhetett a Diablo IV első kiegészítőjének címe

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 25.
  • Pletyka
Link másolása
Leleményes adatbányászok beleásták magukat a játék 2.0-ás verziójának alfa buildjébe, amiből kiderült, milyen címen fog futni a Diablo IV első fizetős kiegészítője, és az is, hogy ki lesz a főgonosz benne.

Amint arról a Wccftech beszámolt, a Blizzard nemrégiben fellőtte a tesztszerverekre az ARPG 2.0-ás verziójának alfa buildjét, az adatbányászok pedig beleásták magukat a bithalomba. A srácok arra jutottak, hogy a Diablo IV első fizetős expanziója Lord of Hatred címen fut, és a sztorit a korábbi részekből ismerős Mephisto démon köré építik, aki nem mellesleg Diablo és Baal tesója.

Állítólag a Kurast régióban játszódik a kiegészítő, ami már a Diablo II-ből ismerős lehet, illetve kapunk egy teljesen új karakterosztályt, a Spiritbornt is. A csomag egy új zsoldosrendszert is magával hoz saját talentfával és végre megérkeznek a raidek is. Az új adatok szerint korrupt rúnaköveket is kraftolhatnak a játékosok, de ez inkább a közelgő 3. szezonban élesedik majd, nem a bővítmény hozza magával.

Reméljük, hamarosan megérkezik a Blizzard válasza is a feltevésekre. A jelenleg is futó vérgyűjtő akció jelenleg 40 százalékon áll, azaz az első jutalmakat már behúzhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...