Woody is ellátogat a Red Dead Redemption 2 vadnyugatára

  • Írta: osan
  • 2023. október 26.
  • Videó
Link másolása
Egy roppant kreatív és tehetséges rajongónak köszönhetjük e remek videót, melyben szeretett cowboy-unk, Woody a Red Dead Redemption 2 vadnyugatára téved, hogy ott őrizze a rendet vagy valami ahhoz hasonlót csináljon. Azt hiszem a mai nap már nem fogunk ennél jobb videót kapni.

eli_handle_b.wav nevű YouTube felhasználó „portfóliója” tele van csodákkal és a legújabb alkotásában Woody-t csodálhatjuk meg, ahogy a Rockstar zseniális vadnyugati kalandjában, a Red Dead Redemption 2-ben akciózik.

A bennem lakozó gyermek kissé nyugtalan, hiszen a Toy Story-n nőtt fel, ugyanakkor majd kiugrik bőréből is, hogy egyik kedvenc karakterét egy ilyen népszerű videójátékban láthatja vissza. Woody családbarát jelleme hihetetlen komikussá teszi a szituációt, ahogy a vért is brutalitást jól ismerő vadnyugat befogadja a játékbabát. A medvés jelenetet nem hinném, hogy lehetne überelni, de nézzétek meg ti is!

Eli csatornája egyébként tele van szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb videókkal, mint például a madagaszkári pingvinek, akik valahogy eljutottak a Larian stúdió nagysikerű játékának, a Baldur’s Gate 3 világába vagy ahogy Adam Sandler próbál vigyázni Atreusra.

1.
1.
markoci555
szerintem a legjobb készítő az ilyen témájú "keverék" videókban, nem csak humorban de minőségben is, nem az a szokásos szarul kivágott furán mozgó cucc, hanem látszik, hogy munka van benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...