Rendezői levél érkezett a Lies of P alkotóitól

  • Írta: osan
  • 2023. november 1.
  • Videó
Link másolása
Nem mindennapos, hogy rendezői levél formájában kommunikáljanak a fejlesztők a játékosokkal, de most Jiwon Cho, a Lies of P rendezője így tett. Fontos információk derültek ki a játékról, sőt még a DLC-be is bepillantást kaptunk.

No nem igazi levélről beszélünk, mégiscsak a digitális korban élünk, hanem videó érkezett. Az első téma, amit Cho érintettet az a balansz frissítés volt, ami valamikor novemberben várható. Lényeges változtatásokra számíthatunk mind fegyverek, mind karakterek szintjén, de életünket megkönnyítő „quality-of-life” dolgok is érkeznek majd, amiknek hála például a játék eleje valamivel könnyebb lesz.

Továbbá koncepciórajz szintjén a készülő DLC-be is betekintést kaphattunk, amik ugyan csak kis részét fedik le a közelgő kiegészítőnek, de így is lehet belőlük spekulálni. Nézzük hát meg a videót!

Pontosabb részletek a frissítésről és konkrétabb információk a DLC-ről hamarosan elérhetőek lesznek, addig is nektek mi a véleményetek, milyen hajós utazásra tudtok gondolni, ami bele illene a hazugságok hálójába? Talán a nemrég felreppent pletyka igazolódna be, miszerint érkezik Dorothy és kis csapata a játékba – sárgaköves út helyett hajóval?

1.
1.
westZsolt
92 óra és 5. végig játszásnál tartok, kezd már laposodni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...