Megvannak az novemberi PlayStation Plus Essential címek

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 1.
  • Hír
Link másolása
A szokásosnál később, sőt előzetes szivárgások nélkül érkeznek a novemberi játékok a Sony előfizetésének legalsó szintjére. A három cím igen széles spektrumot fed lesz ezúttal is.

Rendhagyó hónap ez a november, mivel egy hét csúszással leplezték le a PlayStation Plus Essential szinttel megszerezhető ingyenes címeket, és ebből kifolyólag egy héttel később is lesznek elérhetők. Hogy ez egyszeri alkalom, vagy a Sony átáll esetleg a hónap eleji bejelentésekre, egyelőre nem tudni.

A novemberi címek pedig a következők:

  • Mafia II: Definitive Edition
  • Dragon Ball: The Breakers
  • Aliens: Fireteam Elite

 

A játékokat november 7-től adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. Viszont ez a hónap nemcsak ingyenes címeket hozott, hanem az októberben induló Sony Pictures Core katalógusából a PlayStation Plus előfizetők 15% kedvezményt kapnak. A streamingszolgáltatásról érdemes tudni, hogy a tartalmak java része bérelhető vagy megvásárolható, az ingyenes megnézhető filmek és sorozatok a PlayStation Plus Premium előfizetők kiváltságai.

3.
3.
Hoki György
Kis helyesbítés, mielőtt valaki összereménykedné magát: a Sony Pictures Core magyar előfizetőknek, magyar profillal nem elérhető.
1.
1.
crytek
Hát ez félrement :) De nem baj ,majd decemberben hátha kerül bele jó cím is ami nincs meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...