November második felében ingyen játszható a Star Citizen

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 9.
  • Akció
Link másolása
Tavaly novemberben is kaptunk egy hosszabb kóstolót, és idén sem lesz másként. A hónap második felében két héten át ingyen jegyet kapunk a bolygóközi utazásra minden idők legdrágább fejlesztésű játékában.

Hasonlóan a tavalyi évhez, idén novemberben is ingyen nyúzhatjuk a Star Citizent, minden idők egyik legambiciózusabb, legfurcsább és legdrágább fejlesztésű játékát. Egészen pontosan november 17-30. között várnak mindenkit az űr meghódítására PC-n.

A játékot még 2012-ben jelentették be, és azóta sincs befejezve, a finanszírozás közösségi pénzből történik, a rajongók már több mint 600 millió dollárt dobtak össze a projektre. A Star Citizenben szó szerint egy második életet élhetünk, bolygóközi utazásban vehetünk rész, hajónk legénységét mi magunk állíthatjuk össze, testreszabhatjuk és fejleszthetjük járművünket. A látványba biztosan nem lehet belekötni.

Ebben a hónapban kerül sor a Intergalactic Aerospace Expóra, amelyben a játékosok bemutathatják az egyedi hajóikat, mintha a kitalált cégekre reklámoznák termékeiket.

4.
4.
Ooorky
#3: Nekem a kedvencem, hogy a saját feleségét felvette alkalmazottnak, dollármilliókat adott neki fizetésként, majd mikor kibukott egyszerűen felmondott neki és ment minden tovább, mintha mi se történt volna :-D
3.
3.
Spazz Maticus
#1: ..."miért is akkora durranás"...
XD...
Mitől is az most hirtelen ?
Ez egy újabb szimpla PR anyag, konkrét ütemterv, dátumok megjelenés kapcsán, így 11-év után merre ?

Vagy alfából esetleg kilép végre ?
Esetleg már nem bugol 25-30-percenként széjjel mint eddig, mire ez a nagy felhajtás ?

Nagy durranás, ugyanmán.
A Chris Roberts egyház hívőin kívüli világban ezek inkább egyre halkabb pukkanások csak... ;)
2.
2.
memoryman
Ez nagyszerű hír. Remélem lesz időm kipróbálni.
1.
1.
Dio papa
Akit érdekel, hogy mi is ez, vagy miért is akkora durranás, annak ajánlom figyelmébe: https://www.youtube.com/watch?v=Dh6TJGSQ_Eg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...