Friss infók a The Last of Us: Part II Remastered új játékmódjairól

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 23.
  • Hír
Link másolása
A Sony néhány részletet elárult arról, hogyan kell elképzelni a The Last of Us: Part II felújitott változatának extra tartalmait. A Lost Levels három kivágott pályát tartalmaz, míg a No Return egy roguelike túlélőmód lesz.

A Naughty Dog alaposan telepakolja plusz tartalmakkal a The Last of Us: Part II jövő januárban megjelenő felújított változatát. A PlayStation termékoldalán néhány konkrétum is kiderült az extra módokról. Az első a Lost Levels, amely a játékból kivágott három játszható szekvencia, amelyek nem voltak benne az eredeti játékban. Ezek a Sewers, a Jackson Party és a Boar Hunt. A címek alapján ellátogatunk Seattle csatornarendszerébe, részt vehetünk egy ünnepi bulin, és vaddisznóvadászatban is lehet részünk.

A No Return pedig egy hamisítatlan roguelike túlélőmód lesz, amelyben az a cél, hogy minden egyes nekifutásra addig kihúzzuk élve, ameddig csak lehet. A harcok véletlenszerűek lesznek, különböző ellenségek és helyszínek váltják egymást, mindez pedig egy bosscsatában csúcsosodik ki. Olyan karaktereket is irányíthatunk benne, mint Dina, Jesse, Lev, Tommy és sokan mások - mindegyikük egyedi tulajdonságokkal rendelkezik és különböző játékstílusokat kínálnak. Jutalmakként pedig skineket oldhatunk fel számukra.

Egy fejlesztői LinkedIn-profil alapján a No Return módban 12 pálya kapott helyet, nagy eséllyel a kampányban már látott pályákat hasznosították újra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...