Bejelentették a The Last of Us Part II felújított változatát

  • Írta: osan
  • 2023. november 18.
  • Videó
Link másolása
Épp csak felreppent a pletyka a felújított változatról, már meg is erősítették azt hivatalosan. Az egyértelmű grafikai tuning mellett játékbéli újdonságok is érkeznek, de előbb nézzük meg a kedvcsináló videót.

Tegnap még kérdésként merült fel az, ami mára már biztos: érkezik a The Last of Us Part II felújított változata. Lehetőségünk lesz PlayStation 5 konzolon is újra átélni Abby és Ellie zseniális, bár felettébb megosztó történetét. Nem feltétlen csak egy pénzhajhász húzás ez, hiszen új tartalmak is érkeznek a játékhoz, de előbb nézzük meg a bejelentővideót:

Amellett, hogy a játék szebben fog kinézni, mint valaha, érkezik egy új játékmód is. A No Return mód egy roguelike túlélős mizéria lesz, amiben bebizonyíthatjuk, hogy a játék harcrendszerének mesterei vagyunk és véletlenszerű összecsapásokban is megálljuk a helyünket, sőt akár különböző karakterekkel is, ha kell. Lesznek olyan játszható karakterek az új módban, akiket most először lesz lehetőségünk irányítani a játék történelme során. Mindegyik karakter egyedi képességekkel fog rendelkezni.

Új kulisszatitkokat is elárul majd a felújított kiadás arról, hogyan is zajlott a játék fejlesztése. Mindezek mellett a közönségkedvenc gitár is ráncfelvarráson esik át és szabadabb hangjátékot, illetve újabb kinézeteket is kapunk a hangszerhez.

A The Last of Us Part II 2024. január 19-én érkezik kizárólag PlayStation 5 konzolokra. Aki esetleg már rendelkezik a játék PlayStation 4-es kiadásával, az az ígéretek szerint mindössze 10 dollárért frissíthet majd az újrázásra.

7.
7.
Merőkanál
Ez a cucc nálam a legjobb játék ami valaha megjelent Playstationre egy technológiai csoda ami olyan újrajátszási faktorral rendelkezik amire megkockáztatom egyetlen kiadott cím sem képes már vagy 6x végigjátszottam . A hangulat az atmoszféra a történet Zseniális !!!!
6.
6.
MikeHock
Emlékszem, mikor játszottam ezzel a Gameboyomon, nagyon örülök, hogy kap egy felújítást végre!
5.
5.
csoki0619
Mindenesetre a trailer brutál lett!
4.
4.
gorgo
4000 ft-ot nekem meg fog érni hogy ennyi ujdonságot kapjak plusz jobb grafikát.
3.
3.
Chdz
#1: Szerintem még 2024-ben megfog jelenni PC-re is. 6-12 hónapnyi plusszal kell számolni. Ha nem is fér bele 25 eleje.
2.
2.
Mardük
Végre megint végigtolhatom ezt a csodát.
1.
1.
markoci555
abban reménykedtem, hogy egy ilyen változat mellett jön majd a hír a pc portra :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...