Hivatalosan is 2024 júniusára csúszik a Destiny 2: The Final Shape

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 27.
  • Csúszás
Link másolása
Miután a Bungie durva leépítéseken esett át, sokan tudni vélték, hogy nem készül el jövő februárra a Destiny 2 utolsó bővítménye. Most már hivatalos a csúszás, 2024 júniusánál hamarabb ne számítsunk rá.

Október utolsó napján robbant a hír, miszerint masszív elbocsátásokat szenvedett el a Bungie csapata, köztük igazán nagy neveknek mutattak ajtót. Már akkor sejteni lehetett, hogy mindez rányomja a bélyegét a Destiny 2: The Final Shape fejlesztésére, és a pletykák ma be is igazolódtak..

Eredetileg 2024. február 27-én kellett volna megjelennie az utolsó kiegészítőnek, amely mindegy lezárja a történet első tíz évét, egyfajta csúcspontként szolgálva minden Guardian számára. A jelentések szerint az előrendelések a várakozásokon alul maradtak, és a belső visszajelzések sem voltak túl jók a teszteken.

A fejlesztők most egy hivatalos közleményben erősítették meg, hogy "több időre van szükségük ahhoz, hogy a The Final Shape pontosan azzá váljon, amilyenné szeretnénk.". Ezért még több időt szánnak egy "nagyobb és merészebb jövőkép megvalósítására, olyanra, amire az elkövetkezendő években is emlékezni fognak.".

A lényeg tehát az, hogy a Destiny 2: The Final Shape  2024 júniusában érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ám addig sem unatkozunk, lévén holnap indul a Season of the Wish friss tartalmakkal - és egészen 2024 februárjáig tart majd. Áprilisban pedig még többet megtudhatunk az utolsó kiegészítőről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...