Megérkeztek az első képek a Fallout TV-sorozatból!

  • Írta: osan
  • 2023. november 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Vanity Fairnek hála megcsodálhatjuk, hogyan is fog kinézni az érkező videójáték-adaptáció és igazán hangulatos képek érkeztek. Nemcsak képeket kaptunk viszont, de Todd Howard is megszólalt, hogy mégis mire számíthatunk majd.

A Vanity Fair nemcsak képeket hozott nekünk előmikulásra, de Todd Howard is megszólalt a sorozat humoráról és arról, hogy azt miképpen vitatták meg az alkotókkal:

Nagyon sokat beszéltünk a humor stílusáról, az erőszak szintjeiről és stílusáról... A Fallout könnyen drámai, sötét és posztapokaliptikus tud lenni, de muszáj beleszőnünk kis kikacsintásokat is... Úgy gondolom remekül forgatták azt a bizonyos tűt a TV-sorozaton.

Október vége felé kiderült, hogy a Fallout TV-sorozat 2024. április 12-én fog debütálni Amazon Prime-on a „The End” részével, de addig is nézzük meg az első hivatalos képsorozatot, amiken már az Acél Testvériség is feltűnik: 

 
Forrás: Vanity Fair

Szinte tökéletesen eltalálták a játékok látványvilágát, hangulatát és az biztos, hogy ezzel nagyszerűen útjára indították a hype-vonatot, ami valószínűleg a debütálásig már meg sem fog állni.

3.
3.
markoci555
elég jól néz ki a ghoul
1.
1.
zoli12i
Képek alapján nagyon tiszta és zöld
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...