Jövő februárban érkezik a Netflixre a Pokémon Horizons

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A hivatalos Pokémon-napon, azaz 2024. február 24-én érkezik az anime-sorozat angol verziója a streamingszolgáltató kínálatába. A főszereplői Liko és Roy lesznek - lássuk az első előzetest róla!

Japánban már idén áprilisban elstartolt a Pokémon Horizons, azaz az első új fővonalas animációs Pokémon-sorozat 25 év után. A történet szerint az Indigo Akadémiára érkezve egy Liko nevű lány megkapja első partnerét, a Sprigatito nevű pokémont, ám hamarosan azon kapja magát, hogy egy Felfedezőknek hívott csoport üldözi, akik meg akarják szerezni a nyakláncát. Liko azonban nem lesz egyedül, vele van Fried és Pikachu kapitány is.

Eközben egy Roy nevű fiú arról álmodik hogy Pokémon-tréner lesz, ám még nincs tudatában az általa hordozott pokélabdában rejtőző titoknak. A két főszereplő sorsa hamarosan keresztezi egymást.

Már nem kell sokat várni a Pokémon Horizons: The Series angol verziójára, hiszen 2023. február 23-án a Netflix kínálatába is bekerül, így esélyes a magyar szinkron és/vagy a felirat.  Bár az Egyesül Királyságban már decemberben vetíteni fogják a BBC iPlayeren és a CBBC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...