Epilógus érkezik a Baldur’s Gate 3-ba

  • Írta: osan
  • 2023. november 30.
  • Hír
Link másolása
A Larian stúdió szerencsére nem akarja elengedni nagysikerű játéka kezét és folyamatosan javítgatják, toldozgatják. A nemsokára érkező patch-ben nemcsak javítások lesznek, de egy epilógust is kapunk.

Valószínűleg már boldog-boldogtalan tudja, hogy milyen mérföldkövet jelent a Baldur’s Gate 3 a videójátékiparban, így most már mi sem fogunk ömlengeni ebben a cikkben – azért a tesztünket ajánljuk figyelmetekbe! Mióta kijött a játék, nem nyugszik a Larian csapata, és folyamatosan javítanak rajta, ahol tudnak.

A legújabb, ötödik nagyobb patch javításokat is fog hozni természetesen, de ahogy egy X-posztból kiderül, epilógus is érkezik a játékhoz Withers’ Epilogue címmel.

Withers karaktere, ha nem lenne ismerős, segít újraéleszteni elesett bajtársainkat, megváltoztathatjuk általa a választott kasztunkat, de a táborunkba is elkísérhet minket, hogy utunkon is segítsen. Pontosan nem derült még ki, hogy mit is fog tartalmazni az utószó, sőt az sem, hogy mikor érkezik a patch, de feltehetőleg nem kell majd sokat várnunk rá.

1.
1.
csongor1996
A Twitteres képből én valami Mass Effect 3 Citadel DLC-re számítok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...