Már szivárog is a Suicide Squad: Kill The Justice League alfája

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 1.
  • Hír
Link másolása
Tegnap indult útjára a a co-op shooter zárt alfa-tesztje, amelyre csak regisztrációval lehetett bejutni, és az egyik feltétele egy titoktartási szerződés elfogadása volt. Ennek ellenére már megindult a játékmenet szivárogtatása.

A Rocksteady játéka még meg sem jelent, de már kapott hideget-meleget a feltűnően live service elemekkel gazdagon teletűzdelt előzetesek alapján. A játék megjelenését el is halasztották, nem is kicsit, a jelenlegi tervek szerint majd 2024. február 2-án fog megjelenni az antihősös kaland. Időközben fordult a játék marketingje is, és nem kizárt, hogy ennek köszönhetően kaptunk egy kis próbakörre lehetőséget.

November második felében lehetett jelentkezni a hányattatott sorsú játék zárt alfatesztjére, amelyet novemver 30. és december 5. között tartanak. Ahogy lenni szokott, a kiválasztott résztvevőknek el kellett fogadnia egy titoktartási megállapodást (NDA), és ahogy lenni szokott, ettől függetlenül is kerültek a netre videók és képek a játékból, többek között a spoilereket is tartalmazó intró.

A Warner természetesen azonnal megkezdte ezeknek a videóknak és képeknek az eltüntetését, hisz az NDA miatt erre minden joguk meg is van, épp ezért nem is közöljük ezeket az anyagokat a cikkben közvetlenül. Hogy várható-e drasztikusabb válaszlépés a Warner részéről, például nem lesz nyílt alfa- vagy bétateszt, egyelőre nem tudni. A készítők igyekeznek visszanyerni a játékosok bizalmát, ezért is kapott már több karaktert is önálló videót, így nem kizárt, hogy a kiadó is szemet huny majd a dolog felett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...