Bővül a Fortnite-univerzum

  • Írta: osan
  • 2023. december 3.
  • Videó
Link másolása
Voltak idők, amikor még a Fortnite egy egyszerűnek számító bázisépítős és bázisvédős kaland lett volna. Mára már minden megváltozott és az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb játékosbázissal rendelkező battle royal játék lett a lehető legkülönfélébb kollaborációkkal, de nemsokára új játékmódok is érkeznek.

A legutóbbi nagyobb Fortnite-esemény során, ami a The Big Bang nevet viseli, több játékmódot is bemutattak. Ahogy az lenni szokott, az eseményt játékon belül is követhettük – ahogy 10 millió játékostársunk is tette -, de online is nézhettük.

A show-t a The End eseményre nagyon hajazó meteoreső indította el, amitől a játék szigetét elnyelte egy feketelyuk. A sziget eltűnése után a kozmoszban találhattuk magunkat, ahol több galaxist is láthattunk, mindegyik egy új játékmódot hivatott jelképezni:

3 játékmódról van szó: Lego Fortnite, Rocket Racing és végül Fortnite Festival. A Lego Fortnite egy Minecraft-szerű túlélős kalandnak ígérkezik, amiben mindenki nagy meglepetésére Lego-figurákat fogunk irányítani. A Rocket Racing, nevét is illetően nagyban hasonlít a népszerű free-to-play játékra, a Rocket League-re, nem véletlenül, hiszen a Psyonix csapata dolgozott az új játékmódon is. Végül, de nem utolsó sorban a Fortnite Festival egy ritmikus szórakozás lesz és olyan nagy nevekkel zenélhetünk majd együtt, mint Eminem.

Update: Közben befutott egy videó, ami magyarázatot ad arra, hogy az ötödik fejezet első szezonjával érkező Peter Griffin miért rendelkezik dupla toka helyett kockahassal:

Az évad eljövetelével olyan nevekkel bővül a most már végtelennek tűnő lista, mint Peter Griffin vagy Solid Snake.

1.
1.
hedzsooo
Nem gyenge az a LEGO-s collab. sem! :) Ki gondolta volna h 1 nem gyenge oriasreklamot is kap majd Las Vegasban is a Fortnite... Eleg durvan megy nekik a bolt, tovabbra is. Mondjuk fejlesztettek/valtoztattak, + beujitottak is boven a mar jocskan tobb mint 1 evtized alatt. Nem csak ugye az UE/a jatek motorja folyamatosan javult a hatterben de maga a formula is rengeteget valtozott, + lefed mar jopar jatekmodot, nem mindossze 1 fele Battle Royale-t. A jelek szerint pedig eddig a jo iranyba nyomulnak a valtozatatasokkal, ujitasokkal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...