Belenézhetünk a The Last of Us: Part II Remastered roguelike módjába

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 5.
  • Videó
Link másolása
Ami mindenképpen a The Last of Us: Part II felújított verziója mellett szól, az a No Return mód. A túlélésre kihegyezett, több irányítható karaktert felvonultató móka most megkapta saját előzetesét.

Mint ismert, a The Last of Us: Part II Remastered nem csupán eddig soha nem látott sztoriküldetéseket tartalmaz, hanem egy különálló roguelike módot No Return néven, amelyben számos ismerős arc között választhatunk - Dina, Jesse, Lev is Manny is irányítható karakter lesz. Mindenkinek egyedi harci stílusa van, így változatos élmény vár ránk vérmérsékletünktől függően.

A menetek során véletlenszerűen dobált fegyverekre és kiegészítésekre teszünk szert, miközben egyre durvább ellenfelekkel nézünk szembe. Ha egyszer meghalunk, újrakezdhetjük az egészet abban a reményben, hogy legközelebb még messzebb jutunk el a pályán. A korábbi szivárgások szerint a No Returnban 12 pálya kap helyet, mindegyik ismerős lesz a kampányból.

A The Last of Us Part II Remastered 2024. január 19-én érkezik kizárólag PlayStation 5 konzolokra. Aki esetleg már rendelkezik a játék PlayStation 4-es kiadásával, az az ígéretek szerint mindössze 10 dollárért frissíthet majd az újrakevert verzióra.

1.
1.
KopyAti
Én itt nem láttam egetrengető grafikai tuningolt. Vagy azt csak a single rész kapja meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...