Cinematic előzetesen mutatkozott a Lego Fortnite

Link másolása
Az Epic Games nemrég bejelentette, hogy hamarosan három új játékmóddal gazdagodik a Fortnite világa. Ebből az egyik, a Lego Fortnite a mai napon egy eddig nem látott előzetesen mutatkozik.

Az Epic Games nem hagyja meglepetések nélkül a játékosait: hamarosan három vadonatúj játékmóddal gazdagodik a Fortnite. A Lego Fortnite már a holnapi napon elérhető lesz a nagyközönség számára, így a fejlesztők nyilvánosságra hoztak egy közel három perces cinematic trailert az új játékélményről!

Ez a mód egy hatalmas nyílt világot tartalmaz majd, amit a játékosok a barátaikkal együtt fedezhetnek fel. Ha azt gondolod, hogy hamar unalmassá válhat ez a kocka világ, akkor tévedsz! Ugyanis a nyílt világ tartalmazni fog egy havas, egy sivatagos és egy föld alatti bányát is.

Ne feledd: a Lego Fortnite 2023. december 7-én debütál PC-n. Ha megjött a kedved ehhez a kollaborációhoz, akkor nézz bele az új előzetesbe! 

1.
1.
hedzsooo
Na, a rendszeres Fortnite-utalkozok vakargathatjak a buksijukat, mert ez is elegge sikervaromanyosnak igerkezik ha tetszik nekik, ha nem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...