TGA 2023: OD - bemutatkozott Hideo Kojima horrorjátéka

  • Írta: szlav
  • 2023. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A legendás japán játéktervező Jordan Peele közreműködésével készíti el a formabontó, műfajokon és médiumokon átívelő horrorprojektjét. Egyelőre nem sokat tudunk az OD-ról, de a hype már hatalmas!

Korábban Overdose címmel szivárgott, végül azonban csak OD név alatt készül el Hideo Kojima következő nagy dobása. A Microsoft Game Studios segítségével készülő horrorprojekt egy bizarr, Metahuman-technológiát használó kedvcsinálóval mutatkozott be, melyben feltűnt Sophia Lillis, Hunter Schafer és Udo Kier is, ám inkább a teasert követő interjúból tudhattunk meg érdekesebb részleteket.

Kezdve azzal, hogy Hideo Kojima Jordan Peele közreműködésével készíti az OD-t! Egyelőre nem tiszta, hogy az utóbbi években hatalmas sikernek örvendő horrordirektor pontosan milyen kapacitásban segíti a Kojima Productions munkáját, az interjúból azonban kiderült, hogy az OD minden tekintetben formabontó őrület lesz.

Fontos kulcsszó az immerzió, illetve az, hogy az OD valamilyen módon összemossa a videojátékok és a mozifilmek médiumát. Elképzelhető, hogy ez egy sztoriközpontú, döntésekre alapuló címet jelent (mint ahogy azt a Supermassive vagy a Telltale csinálja), ám Kojima ígéretei szerint az OD inkább egy teljesen új, eddig sosem látott médiumot képvisel. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle!

3.
3.
markoci555
túl nagy ígéretek ezek, nemrég játszottam a quantum break-el, elég jól összeolvasztották a mozit a játékkal, döntés is volt benne, ha egy ilyesmit csinál, akkor hol volt az a bizonyos nagy újítás, amit még soha nem láttunk?
2.
2.
memoryman
Kiváncsian várom hogy mi sül ki belőle.
1.
1.
crytek
Szokásos.. semmit nem tudtunk meg de az epic köszöni szépen az UE5 reklámot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...