Valószínűleg soha nem jön Game Passbe a Baldur’s Gate III

  • Írta: osan
  • 2023. december 16.
  • Hír
Link másolása
Sokunk sajnálatára valószínűleg soha nem fog bekerülni a Microsoft színes-szagos játékkatalógusába a zseniális szerepjáték, legalábbis Swen Vincke, a Larian vezérigazgatója így nyilatkozott.

Senkinek nem kell bemutatni a Baldur’s Gate III-at. Az idei Game Awards során elvitte az év játéka címet, de már jóval a gálaműsor előtt felrobbantotta az ipart a párját ritkító minőségével. Most az amerikai IGN-es kollégák interjút (ami bővelkedik spoilerekben a játék befejezésével kapcsolatban) készítettek a stúdió vezérigazgatójával, Swen Vinckével, amiből kiderül, hogy a játék nem fog bekerülni a Game Pass játékkatalógusába és az is elhangzik, hogy miért:

Figyelj, egy olyan játékot csináltunk, aminek van eleje, közepe és vége. Egy hatalmas játékot készítettünk, és szerintem ennek van egy ára, amit meg kell fizetni és ezzel nincs semmi baj... Nincsenek mikrotranzakciók sem a játékban, szóval azt kapod, amiért fizetsz.

Érthető Vincke magyarázata és biztos vagyok benne, hogy sokan sajnálják a helyzetet – akár azért mert nem feltétlen engedhetik meg maguknak vagy csak egyszerűen nem biztosak abban, hogy nekik való-e a játék és ki szeretnék próbálni megvétel előtt -, de azt hiszem ez egy olyan ár, amit már csak a videójáték-ipar érdekében is meg kell fizetnünk, hogy még több ilyen alkotást kaphassunk majd a jövőben.

6.
6.
Sakee
Szóval nem kell a lóvé amit a MS adna érte, szerintem is rohadt nagy kamu és igen,majd ha lecseng a hype elgondolkodnak rajta úgyis ( s lesz lehetőség is persze...)
5.
5.
Anti crytek
Nagyon helyes! Teljesen egyetértek a vezérigazgatóval!
Már az is felháborít, hogy egyáltalán létezik a game pass, és ez a sok pernahajder így spórol a játékokkal!
4.
4.
crytek
#2: Igen csak amikor már szorod bundleba lásd BG3 előtti kb összes címüket akkor már az a fogyás hidd el annyira nem számottevő. Szóval sok év múlva az az x millió egybe a MS-től vagy esetleg ps-en a sonytól nagyon jól jön majd.. De kár erről beszélni hiszen csak nemrég jelent meg a game
3.
3.
delphijos
Eleve olcsóbb mint egy teljes áras AAA cim, ugyanakkor én se szeretem az ilyen “soha” szövegeket. Felesleges ilyenekkel dobálózni. Haszna nincs, ha meg a végén mégis megtörténik, csak blama.
2.
2.
Doomsayer
#1: Lehet, hogy tévedek, de eddig egy Larian játék sem került be, nem igaz? Másrészt meg ami volt a Microsoft-tal, hogy korábban is félnótás, másodrendű, futottak még PC-s RPG-nek értékelték a BG3-mat (még az elkészülte előtt), amit majd nagy kegyesen, fillérekért betesznek GP-be - és ez kiszivárgott. Illetve, hogy annyira lenézte a Micro a Larian-t és a BG3-at, hogy rendesen röhögve hagyták, hogy ne jelenjen meg Xbox-ra a cím, amiért Series S-en nem megy benne a multi. Ezek után tényleg gáz lenne, ha a Larian azt mondaná, hogy legyen a játék GP-ben. Amúgy az ilyen BG3 szerű és szintű játékokat mindig veszik és telán még 20 év múlva is van valamennyi eladása. A Divinity Original Sin 2 Def Edition is a mai napig jó eladásokat produkál a stílus játékaihoz képest.
1.
1.
crytek
Szeretem az ilyen kijelentéseket.....főleg hogy mindig kiderül ordas nagy kamu.

Eljön az idő amikor a kasszáknál már nem termel és akkor hopp azért a pár milkáért majd lemennek kutyába..

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...