A spoilerek elkerülésére biztat a Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 19.
  • Hír
Link másolása
Alaposan felzaklatták rajongókat a zárt alfatesztből kiszivárgott sztorirészletek, ezért a Rocksteady csapata is arra kér mindenkit, hogy ne spoilerezzen a Suicide Squad: Kill the Justice League-gel kapcsolatban.

Valami nagyon félrement a Suicide Squad: Kill the Justice League nemrégiben elstartolt zárt bétatesztje során, hiszen több kényes részlet látott napvilágot a történet fordulatairól. Már a Rocksteady szerint is "nagyon kiábrándító", hogy a megjelenés előtt nem sokkal elrontják mások szórakozását.

"Arra biztatunk mindenkit, hogy ahol lehet, próbálja elkerülni a spoilereket. Ne próbáljátok meg befolyásolni a többi játékos szórakozását azzal, hogy spoilereket tesztek közzé." - olvasható a fejlesztő közleményében.

Minden Brainiacról kiszivárgott képpel kezdődött, ami azóta durva történetspoilerekké alakult. Ráadásul egy nagyon fontos karakter halálát is megszellőztették már, amely egyből kicsapta a biztosítékot a DC-rajongók körében. Ne feledjük, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League egy teljes narratíva-resetet tartalmaz, potenciális alternatív idővonalakat mutat be, melynek értelmében a jövőbeli játékok és az újraindított DC-filmek, képregények és animációk összhangban lesznek egymással, egyfajta szinergiát képezve. Talán nem véletlen, hogy James Gunn elszólta magát, miszerint további játékok várhatóak az Arkhamverse univerzumban.

Persze más forrásból is derülnek ki részletek a játékról. Ilyen bennfentes Miller Ross is, aki két bejelentésre váró játékmódról is lerántotta a leplet. Az egyik a hordamód, ahol a játékosok egyedül vagy másokkal vállvetve harcolnak az ellenség egyre nehezedő rohamaival; a másik pedig a Destiny 2 Gambitjére hasonlít, azaz négy négyfős csapat hajt a kitűzött célok elvégzésére.

A Suicide Squad: Kill the Justice League 2024. február 2-án jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. A fejlesztők megígérték, hogy a premier után valamikor elérhetővé teszik az offline módot, azaz később nem lesz szükség a játékhoz állandó internetkapcsolatra. A lenti videóban megnézhetitek, hogy milyen exkluzív Rogue-öltözeteket kapnak azok a PS5-játékosok, akik előrendelik a digitális verziót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...