Már csak egyetlen napig vásárolható meg a Friday the 13th: The Game

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 30.
  • Hír
Link másolása
December 31-én végleg megszűnik a Péntek 13 játékadaptációjának forgalmazása a digitális boltokban. Noha a szerverek még nem állnak le, ezután már nem vásárolhatjuk meg az aszimmetrikus multis címet.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Gun Media kihúzta a dugót a Friday the 13th: The Game alól, hiszen a filmes licencszerződés lejár, és ezek után már nem forgalmazhatják sehol a játékot. Szegény Jason 2023. december 31. után végleg elsüllyed a Kristály-tó posványába.

Az IllFonic által fejlesztett anyag az egyik első aszimmetrikus horrorjáték volt a piacon 2017-ben. A játékosok a túlélők csoportját irányíthatják, míg egyikük a rettegett hokimaszkos gyilkost, Jasont. A filmből vett ismerős helyszíneken zajlott az izgalmas hajsza egy tóparti nyári táborban, ahol változatos módokon ölhettük meg a fiatalokat. A potenciál megvolt a játékban, ám sajnos nem futott be akkora karriert, mint a riválisa, a Dead by Daylight, mivel az új pályák és tartalmak elmaradtak.

A dedikált szervereket már 2020 novemberében leállították, de a Quick Play és a privát meccsek továbbra is elérhetőek maradtak. Most pedig az utolsó szög is bekerül a játék koporsójába, hiszen csak az óév utolsó napjáig vásárolhatjuk meg a játékot, utána még fizikálisan sem.

Jó hír azonban, hogy még egy évig, azaz 2024. december 31-ig tuti üzemelni fognak a szerverek, de hogy mit hoz a jövő, arról sejtelmünk sincs. Reménykedjünk abban, hogy nem tűnik el nyomtalanul a süllyesztőben.

7.
7.
GAMEROD
#5: 3-4 évet simán fog menni az is. Annyi meg bőven elég. Nem milliós játékosszámú mainstream csordajátékok, de mindben kialakul egy közösség akik elvannak velük.
6.
6.
delphijos
#5: Ahogy már sokszor mondtam, a COD-on kívül multi only játékot már nem lehet pénzért adni. Vagyis lehet, de esélye sincs.
5.
5.
crytek
#4: Az se sokáig fog élni, azt is majd dobálják az emberek után.Pedig annyi jó horror games studió van valaki igazán kezdhetne valamit egy ilyen filmes címmel
4.
4.
GAMEROD
Nem volt azért annyira rossz játék, látszik hogy a jelenlévők ki se próbálták, meg se volt eredetiben. Nálam elsőnapos vétel volt, mert rég vágytam egy F13th játékra, és nagyon jól el lehetett online-ban szórakozni vele. Egyedül az volt a baj, hogy kevés map volt hozzá. Gondolom már az utódjára a texasi láncfűrészesre koncentráltak.
3.
3.
Sakee
#1: Értelmes komment, köszönjük. Ennyit rólad.
2.
2.
crytek
#1: Szerintem is nyomorult a game, de sokan vannak akik nem követik az eseményeket így nekik hír ez a hír
1.
1.
DamonSan
Értéktelen,ostoba hír. Nem tudom minek kell még népszerűsíteni is egy ilyen hulladék játékot és rendszeresen postolni róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...