Mindent megnyitnak a játékosoknak a Friday the 13th: The Game törlése előtt

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 6.
  • Hír
Link másolása
Alaposan kiszenved majd Jason Voorhees a Péntek 13-játék hattyúdalában. A Gun Interactive meghálálja a végsőkig kitartó játékosok lelkesedését: az összes fiókot a 150. szintre húzzák és mindent feloldanak.

Ahogy arról beszámoltunk, a Friday the 13th: The Game 2023. december 31-én végleg bezárja kapuit - e dátum után sem dobozosan, sem digitálisan nem lehet megvásárolni, mivel a Gun Media nem hosszabbítja meg a licencet. Ehelyett a The Texas Chain Saw Massacre adaptációra koncentrálnak majd a fejlesztők.

Azonban addig érdemes visszatérni a Péntek 13-játékba, hiszen a fejlesztők mindent megnyitnak a játékosoknak. Minden felhasználói fiókot automatikusan a 150. szintig maximalizálnak és minden megnyitható itemhez is hozzáférhetünk.

Ennek részeként mind a 30 Legendary Perk is elérhető lesz, mindenféle negativ hatás nélkül. Ugyanez érvényes a megnyitható kivégzésekre és a challenge koponyákra is. Ezek alól csupán a DLC-kben elérhető ölések képeznek kivételt, de ezekért a csomagokért most jelképes 1 euróért juthatunk hozzá, mielőtt kikerülnek a boltokból. A változások mától, azaz július 6-tól lépnek életbe.

1.
1.
GAMEROD
Sajnálom, mert elég sok időt elszórakoztam vele, meg élvezet volt olyan bugos helyeket találni, ahol a Jason-t irányító játékos képtelen volt a közelembe jönni. Nem értem miért nem lehet újra valami Gamespy féleséget összehozni, amik életben tartják az online játékokat és közösségeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...