Állítólag a Metal Gear Solid első részét is remake-elik

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
Már nem új keletűek a Metal Gear Solid felújításáról szóló szóbeszédek, hiszen már évek óta foglalkoztatják a nagyérdeműt. Friss infók szerint a legendás első rész kaphat egy remake-et, amely kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg.

Már 2021-es keltezésű pletykák is arról szóltak, hogy a Bluepoint Games több remake-et készít a kritikailag elismert lopakodós sorozat darabjaiból, ám mindeddig csak a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater vált hivatalossá közülük a Virtuous jóvoltából. Most kiderült, hogy a Konami tényleg komolyan gondolja a felújításokat, és már az első rész remake-je is úton van.

Az Areajugones-nek nyilatkozó források szerint az Metal Gear Solid 1 Remake már több éve fejlesztés alatt van, ám még mindig korai fázisban vannak a munkálatok. Ha a hihetünk a szóbeszédeknek, ez lesz a következő évek legambiciózusabb projektje a kiadónak, amire a legtöbb erőforrást fognak biztosítani, miután a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater a boltokba kerül valamikor idén

Nem tudni pontosan, hogy melyik csapat dolgozik a projekten, és azt sem, hogy mikorra várható, de állítólag csak PlayStation 5-ön lát napvilágot, ami bizony igen erős exkluzív cím lehet a Sony tarsolyában. Meglátjuk, mi válik valóra mindezekből.

5.
5.
Csoki80
Én már az V-nek várom a remke-jét :-)
4.
4.
Hoki György
Ahogy TristanAG is mondta, már megcsinálták, ott a Twin Snakes. Ha valaki akarja, végigtolhatja simán egy Dolphin Emulátorral, a Metal Gear Solid 2/Snake Eater grafikája és gameplaye van alatta (annyi a különbség, hogy a Dolhinnal iszonyatosan fel lehet húzni grafikailag, nem mai szintre, de majdnem).
3.
3.
crytek
Akkor már az egész szériát is remake-elhetnék ....
2.
2.
TrishtanAG
Hívhatnák mondjuk... Twin Snakesnek :D.
1.
1.
zoli12i
Adná az ég, hogy a Blue Point csinálja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...