Swen Vincke már a Larian következő játékán dolgozik

  • Írta: osan
  • 2024. január 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem kell félni ez nem azt jelenti, hogy a Larian stúdió elengedné a Baldur’s Gate III kezét. A csapat gőzerővel dolgozik kisebb-nagyobb tartalmakon és javításokon, viszont a vezérigazgató, Swen Vincke már a következő játékuk első felvonásán ügyködik.

2023 remek év volt videójátékok terén és ezt a Baldur’s Gate III-nak is köszönhetjük. A Larian stúdió feje, Swen Vincke viszont nem arról híres, hogy semmit téve üljön babérjain, így nem is annyira meglepő a tegnapi X-posztja, miszerint már 4 hónapja a stúdió következő játékán dolgozik:

Remek reggelem volt! 4 hónap újraírás és ötletelés után végre kitaláltam, hogy minek kell lennie az első felvonásnak ebben a dologban, melyen dolgozom. Idézzetek tőlem, amikor felfedjük a projektet, hogy kiderüljön mennyi élte túl a mai vázlatból. Tippre egészen sok.

Egyelőre semmit nem tudni Vincke titokzatos projektjéről. Megeshet, hogy egy, a Baldur’s Gate-hez kapcsolódó alkotást kapunk megint – már csak a játék sikeréből is kiindulva -, de az sem elvetendő, hogy a stúdió újból Rivellonba látogat és a Divinity-sorozat kap egy újabb részt. Az biztos, hogy mi kíváncsian várjuk a fejleményeket és reméljük, hogy sikerül majd megismételnie a csapatnak előző sikerét.

1.
1.
Seraph
Először is hozzák rendbe a kutyaszar xbox portjukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...