Két hét múlva érkezik Switchre a Hitman: Blood Money - Reprisal

  • Írta: szlav
  • 2024. január 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Friss kedvcsinálót, vele együtt pedig napra pontos megjelenési dátumot kapott a Hitman: Blood Money Nintendo Switchre szabott kiadása. Szerencsére nem kell sokat várnunk a 47-es ügynök bevetésére.

Tavaly novemberben már iOS-es és androidos mobilkészülékekre megérkezett a Hitman: Blood Money portja, ezt az enyhén felújított, új platformokra tervezett átiratot pedig hamarosan a Nintendo Switch játékosai is megkapják. Január 25-én fut be a patt, az előrendelők pedig 5 dollárt le is faraghatnak az egyébként 29,99 dollárért kínált játékért.

A Hitman: Blood Money a kopasz bérgyilkos negyedik bevetése volt 2006-ban, a Feral Interactive azonban úgy döntött, hogy mobilplatformokon (és most Switchen) is elérhetővé teszi ezt a klasszikust. Habár a játék javarészt változatlan maradt, néhány új funkciót azért elrejtett a fejlesztőcsapat: ilyen például a későbbi részekből ismerős Instinct Mode, amely könnyebben felismerhetővé teszi a célpontokat és a küldetések kulcsfontosságú tereptárgyait és eszközeit. Emellett egy vadiúj minitérképet is kapunk, ezzel is megkönnyítve a tájékozódást.

A Hitman: Blood Money - Reprisal tehát január 25-én teszi tiszteletét Nintendo Switchen is.

1.
1.
kolburger
Trailer végén amikor kinyitotta a szemét majd lefordultam a székről a röhögéstől. Nagyon low budget lett a trailer. Egyébként gondolom kb 15-20fps lesz a target a konzolon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...