Állítólag már tesztelik a Gear of War Collectiont

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 14.
  • Pletyka
Link másolása
A franchise nagyszabású, felújított gyűjteményének készítése állítólag már a végső fázisban van, és már a tesztelőknél vannak az itt-ott teljesen újjáépített játékok is.

A Xbox saját GoW rövidítésű sorozata, a Gears of War éveken át volt a Microsoft konzoljának meghatározó franchise-a, az első rész 2006-os megjelenésével az Xbox 360 legfontosabb belsős címe lett, és egy személyben felelős a fedezékrendszeres TPS műfaj felfutásáért. A Halo-sorozattal együtt a Gears of War volt az, ami az egyik legerősebb érv volt egy Xbox-konzol mellett.

A Halo említése nem véletlen, mivel az a hír járja, hogy az FPS-sorozat Master Chief Collectionjéhez hasonló gyűjtemény érkezik hamarosan a Gears of Warhoz is. Az első rész felújított változata, illetve a 2, 3, 4 és Judgment alcímet viselő epizódok fogják majd alkotni a gyűjteményt, amely nemcsak szebb grafikát jelent majd, hanem helyenként akár teljesen újraépített játékrészeket is, hisz a játékokat Unreal Engine 5-re portolják.

Egy nemrég zajlott podcastben pedig már arról beszéltek a bennfentesek, hogy a Gears of War Collection fejlesztése már a tesztelési fázisban van. Ezzel párhuzamos hír, hogy a sorozat fejlesztéséért 2015 óta felelős The Coalition továbbra is dolgozik az egyelőre ismeretlen új IP-jukon, valószínűsíthető, hogy a Gears-gyűjtemény fejlesztésének oroszlánrészén már túl vannak a készítők.

14.
14.
Neo1989
Én örülnék a Gow 2-3-nak pc-n függetlenül attól hogy megvannak X360-ra.
13.
13.
crytek
#12: Muszáj nekik hozni pc-re mert oda az 1 és 4 jelent meg ebből a csomagból...ott lehet szép eladásokat szerezni ahova meg se jelentek eddig

A MS az UE4 -el bizonyított remélem az 5-el is hasonló modon képesek bánni
12.
12.
Low Noise
Na remélem látszik rajtuk az UE5 és jönnek PC-re is. Az új IP-re nagyon kíváncsi vagyok, erről nem is tudtam.
11.
11.
Easyboy
Hát ízlés kérdése ez. A Halo szerintem is 100x jobban néz ki és nem veszitett az értékéből. Végigvittem újkorában is az eredetit..
10.
10.
xanatos0911
Foloslegesen magyarazzatok neki. Cryteknek az a szep
9.
9.
crytek
#8: Halo 1 meg fable 1-nél miért jobb a régi?
Halo 1 az kb dosos játék az újhoz képest nulla részletgazdagság kidolgozatlan textúrákkal..

https://www.youtube.com/watch?v=oimM8dRLoPM
8.
8.
Br1sk
régi gow ok hulladékok grafikailag. rájuk fér. van olyan is hogy a régi grafika jobb mint az új (halo 1, fable 1) de a gow nem ilyen
7.
7.
DragonBleacPiece
#6: nem a poligonszám a lényeg, hanem a remaster egy steril filtert ad az eredetire amitől elveszik a sötét, horror jellege aminek készült, nem a szépségről van szó hogy felbontás, bloom, anti-aliasing meg hasonlók
6.
6.
crytek
#5: Mivel itt van gépen mindkettő és letoltam mindkettőt tudom hogy a felújított szebb, a 360-as pixeles lowpoli moslék az újhoz képest

https://www.youtube.com/watch?v=icbWc7pR8Ak
5.
5.
Seraph
#4: Hasonlítsd össze a kettőt. Teljesen más a kettő művészi dizájnban és hangulatban. Az eredeti sötétebb, mocskosabb, jobban illil hozzá. Az ultimate sterilebb.
De van aki csak poligonszámban meg effektekben látja a fejlődést, az esztétika ennél komplexebb kérdés. Ezért is downgrade pl a Dark souls remastered meg a Demons souls remake is.
4.
4.
crytek
#3: Szemész látott már?
3.
3.
Seraph
Tekintve hogy a 360as Gears of war sokkal szebb mint az Ultimate edition inkább ne nyúljanak semmihez.
2.
2.
crytek
Na akkor a game pass miatt leujrázzuk majd ezeket is. Kíváncsi leszek mennyi időt feccöltek beléjük is milyen szinten újítják majd fel őket.
1.
1.
markoci555
még csak január van, de meg merem kockáztatni, hogy ez számomra az év híre

nagyon örülök neki, sokkal jobban szeretem az fps-t, mégsem tudott úgy lekötni a halo, mint a gow
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...