Újabb Embracer-leépítés történt

  • Írta: osan
  • 2024. január 15.
  • Gyászhír
Link másolása
A sorozat sajnos nem áll meg, ezúttal megint visszatérünk a leépítések koronázatlan királyához, az Embracer Grouphoz. Most a Gearbox egyik alstúdióját, a Lost Boys Interactive-ot érte el a leépítéshullám.

A Lost Boys Interactive-ot 2017-ben alapították, és már a kezdetekben is besegített a Gearbox-nak olyan címek esetében, mint a Borderlands 3 vagy a Tiny Tina’s Wonderlands, de dolgoztak a PUBG-n és a WWE 2K22-n is. 2022-ben fel is vásárolta őket a Gearbox, akik már akkor bőven az Embracer Group alá tartoztak.

A mostanában egyre többször halott Embracer Group neve a leépítések miatt lehet ismerős, most sincs ez másképp sajnos, hiszen pénteken többeket is elküldtek a Lost Boys csapatából – írja az Aftermath. Nem tudni, hogy pontosan hány főtől váltak meg, de ahogy Jared Pace, a Lost Boys producere is írja X-posztjában, minden munkakörből vannak érintettek:

Állítsatok meg, ha hallottátok már, de a Lost Boys Interactive bejelentette ma, hogy többek kezét is el kell engednie, az enyémet is... Kérlek jelezzetek, ha tudtok valakit, aki producert keres vagy bármilyen szabad pozíciót tud. Úgy tűnik, sok munkakörből vagyunk érintettek.”

Sem az Embracer csapata, sem a Gearbox még nem kommentálta hivatalosan a leépítéseket.

1.
1.
Low Noise
Úgy tudom a Tomb Raider jogok is az Embracernél vannak. Remélem nem sínli meg ez a cím a céget ért csapásokat, volt valami nagy befektető aki nagyon átbaszta őket, így a helyzetük nem is az ő hibájuk valószínűleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...