Filmfeldolgozást kap a Martha is Dead

  • Írta: szlav
  • 2024. január 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A svéd Studios Extraordinaires jóvoltából készülhet el a Martha is Dead filmes feldolgozása, melynek munkálataiban természetesen az LKA stúdió és a Wired Productions is részt vesz.

Jóval több volt egy hétköznapi sétaszimulátornál a Martha is Dead, hiszen az második világháború idején, Toszkánában játszódó történet egyszerre tartogatott mély misztikumot, sötét horrort és szörnyű tragédiát is. Az LKA csapata mintha már eleve a gyöngyvászonra álmodta volna Giulia és halott nővére, Martha történetét, ez az elképzelés pedig hamarosan valósággá válik.

"A Martha Is Dead minden egyes eleme rendkívüli pontossággal és odafigyeléssel készült. A narratíva összetettségét aprólékosan megterveztük, vizualizáltuk, sőt, eleve a filmszerűséget szem előtt tartva alakítottuk ki. Ezt filmként életre kelteni egy valóra vált álom." - nyilatkozta Luca Dalcò, az LKA alapítója és a Martha Is Dead tervezője.

A svéd Studios Extraordinaires cégére alatt készülő filmről egyelőre kevés pontos infót tudni, így premierdátumról sem beszélhetünk egyelőre, az azonban biztosnak tűnik, hogy maga Luca Dalcó vezeti a filmprojekt munkálatait is, mellette pedig André Hedetoft és Andreas Troedsson segítik életre hívni a projektet társrendezőként, forgatókönyvíróként és operatőrként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...