Élőszereplős trailert is kaptunk a Tekken 8-ról

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 17.
  • Videó
Link másolása
Profi játékosok és a Trónok harcából ismerős Hegy is cameózik a Tekken 8 élőszereplős előzetesében. Mi figyelmeztettünk mindenkit, hogy a Bandai Namco tényleg nem viccel, ha marketingről van szól.

Ugye még nem unjátok a Tekken 8 különféle kedvcsinálóit? Nem? Akkor mutatunk még egyet, ami már egy élőszereplős trailer, amelyben két profi játékos, Arslan Ash és King Jae is feltűnik, ám a legismertebb köztük kétségkívül Hafþór Björnsson erőember (aki a Hegy szerepében lett világhírű a Trónok harcában).

Csaknem kilenc évet kellett várnunk a verekedős széria nyolcadik részére, amely folytatja a félbehagyott történetszálat: Kazuya Mishima zsarnoki hadjáratba kezd, ám Jin Kazama azért küzd, hogy megállítsa őt. Érdekesség lesz az új Arcade Quest mód, ami egy külön kampány, amelyben a játékosok a saját avatárjukkal utazhatják körbe Japán játéktermeit, ahol kihívhatnak másokat.

Az online játékok a Battle Lounge hozzáadásával újították fel, kapunk rollback netkódot és cross-playt is már a megjelenéstől kezdve. Az első DLC-karakterről már lehullt a lepel, ahogy a nyitóanimációt is megnézhetitek. A Tekken 8 január 26-án jelenik meg PC, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...