Véget ért a Mortal Kombat 2 forgatása

  • Írta: szlav
  • 2024. január 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Gőzerővel készül a 2021-es Mortal Kombat folytatása, már "csak" az utómunkálatok vannak hátra, mielőtt moziba kerülne a film. Erre azonban a vezető producer szerint még egy darabig várnunk kell.

A Mortal Kombat filmadaptációi minden hullám tetejét és völgyét megjárták már, a nézhetetlentől egészen az abszolút szórakoztatóig. Szerencsére a 2021-es reboot inkább az utóbbi kategóriát erősítette, és mivel a kasszáknál is korrekt számokat hozott a produkció, a Warner Bros. hamar zöld utat adott a folytatásnak is. A második résszel kapcsolatban pedig most remek hírünk van: sikeresen elcsattant az utolsó csapó tábla, a forgatás befejeződött.

Mindezt egyenesen Max Huangtól tudhattuk meg, aki Kung Laót alakítja az új feldolgozásban. Huang többek közt a Cole Youngot (Lewis Tan), Shao Khant (Martyn Ford) és Sindelt (Ana Thu Nguyen) alakító színészekkel ünnepelte a forgatás végét, melyet később megosztott a személyes Instagramján.



Később a film producere, Todd Garner is megerősítette a hírt, csak éppen X-en. Az úriember egy rövid videóval jelentkezett, melyben megemlítette, hogy fantasztikus volt a forgatás, ám türelemre kérte a rajongókat:

"Ez még el fog tartani egy darabig, rengeteg munka van még hátra. Tudom, hogy rengeteg üzenetet fogok kapni, hogy 'Mikor lesz a trailer?' 'Mikor lesz a trailer?' Legyetek türelemmel! Keményen fogunk dolgozni, el fogjuk készíteni. Azt hiszem, valami nagyon különlegeset hoztunk össze, és remélem, ti is így gondoljátok majd."

4.
4.
Kamukaze
#3: A bemutató alapján velük adták el a filmet. Fizettek nekik pár jelenetért, a többiben meg ott volt a "maradék".
3.
3.
A Fénybenjáró
Spoiler!
Az első rész nem volt nézhetetlen, de hangulat terén kb. egy hugyoskiflivel vetekedett. A 2 legjobb harcművész Hiroyuki Sanada és Joe Taslim, akik Scorpiont és Sub-Zerót alakították, pedig maximum 10 percet ha szerepeltek a filmben, a film többi része kuka volt számomra. Elvileg Joe Taslim visszatér Noob Saibotként, remélem ezúttal többet fogják szerepeltetni.
2.
2.
Nothing
A ramaty első után semmi jóra nem számítok.
1.
1.
zakkantlaci
Gagyi után még gagyibb. Nem ekézném az első részt, ha legalább az akció/verekedős részek jók lettek volna benne. Ezek után mit várjon az ember a második résztől?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...