Hamarosan bejelenthetik az Until Dawn PC-s és PlayStation 5-ös változatát

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 24.
  • Pletyka
Link másolása
A neves szivárogtató szerint két héten belül bejelenthetik a Supermassive Games horrorjátékának remaster-változatát, amely már PS5-ön és számítógépeken láthat napvilágot. A közelgő State to Play bemutató tökéletes alkalom lenne erre.

Bllbill-kun megint nem bírt magával, és iparági forrásokra hivatkozva elárulta, hogy a következő két hét során a Sony bejelenti, hogy PC-re és PlayStation 5-re költözik az Until Dawn - erre minden jel szerint a közelgő State of Play esemény során kerülhet sor.

A Supermassive Games horrorjátéka eredetileg 2015-ben jelent meg PS4-re, ám arról nincs pontos információ, hogy egy remasterről van szó vagy sem, ám mégis az előbbi tűnik esélyesnek. A szivárogtató még nem tudja, hogy mindkét platformon egyszerre jelenik-e meg az új változat, amely állítólag legalább egy éve fejlesztés alatt van.

A Sony nemrégiben erősítette meg, hogy az Until Dawn filmadaptációján dolgozik, így logikusnak tűnik, hogy kicsit visszaterelje a rivaldafénybe a játékot. Emlékezzetek, hogy a cég pontosan így tett a The Last of Us új kiadása esetében is.

6.
6.
Turoscsusza
Az egyik legjobb jatek a maga mufajaban. Most jatszom a The Quarryt es hiaba ugyan az a fejleszto ceg es 7-8 evvel kesobb keszult, fenyevekre van az Until Dawn-tol sajnos.
5.
5.
Anonymus11234
#4: Kapott 60 fps-es patchet. A grafikája meg még most is a legjobb a Supermassiveos játékok közül.
4.
4.
renato999
#3: Nem kapott semmilyen patchet.
3.
3.
Anonymus11234
#2: Láthatod.
Benne van a PS Plusba, kapott is PS5 patchet.
2.
2.
Caleon
Óriási játék, nagyon szeretném PS5-ön látni.
1.
1.
crytek
Ez jó hír. Remélem igaz. Nagyon jó game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...