CliffyB nélkül készül majd a következő Gears-játék

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 29.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A játéktervező többször is felajánlotta, hogy tanácsadóként közreműködne a sorozat új részének munkálataiban, azonban sem a fejlesztőstúdió, sem a Microsoft nem reagált a megkeresésre.

A Gears of War sorozat sokáig volt az Xbox egyik húzócíme, és bár a sorozat pár éve nem hallatott magáról, ettől függetlenül a rajongók szívében változatlanul él tovább. A közelmúltban újra fellángolt a Gears of War Collection érkezésének híre, de tervben van a sorozat folytatása is. A franchise atyja, Cliff Bleszinski is szeretett volna részt venni "csemetéje" jövőjének istápolásában, azonban úgy fest, hogy erre nem lesz lehetősége.

CliffyB az X-en posztolt ki egy nyilatkozatot, amelyben elárulja, hogy már többször is megkereste a Microsoftot és a fejlesztést végző Coalition csapatát is azzal az ajánlattal, hogy tanácsadóként részt venne a játék munkálataiban. Véleménye szerint ha másért nem is, már marketing szempontból tiszta haszon lenne a kiadónak és a fejlesztőknek ha elmondhatnák, a sorozat alkotója is közreműködött az új rész elkészültében.

Azonban a nyilatkozat szerint még csak elutasításra sem méltatták a játéktervezőt, így CliffyB úgy döntött, hogy elengedi a dolgot és tovább lép. Mivel saját fejlesztő stúdiója befuccsolt, ezért most a játékiparon kívül igyekszik boldogulni, jelenleg is képregényén dolgozik. Hogy a következő Gears of War, vagy pontosabban Gears-játék mikor érkezik, ha egyáltalán elkészül, egyelőre nem tudni. Vélhetőleg előbb kapjuk meg az első négy részt és a Judgmentet tartalmazó gyűjteményt.

1.
1.
dzsiádzsó
CliffB nélkül is lement pár elég jó rész, sokat ehhez a szériához Ő nem tud hozzá tenni, SuperHot elég eredeti ötlet volt, de LAwBreakerssel együtt nem lett nagy durranás, nem biztos az Ő irányába ment a játékipar, Ő meg trendek irányába nem ment, legalábbis semmi nagyot, de értélelhetőt sem tudott felmutatni.. Jelenleg akkora hiány van a jó AAA-s címekből, hogy semmi marketingre nem szorulnak és attól tartok ő nem is jelent.. Eleve day1 a gamepassba a cucc, innentől jónak kell lennie, nem jól elaldhatónak. Amúgy meg saját értékét rontja, ha másra nem névre jó vagyokkal :D mármint akkor tiszta sor, hogy nincs mit, vagy tud hozzáadni ehhez a storyhoz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...