Csúszik az Open Roads

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 29.
  • Csúszás
Link másolása
Több mint egy hónapot tolnak a játék megjelenésén, hogy minél kifinomultabb élményt tudjanak biztosítani a játékosoknak, reméljük, hogy ezután már nem kell tovább várni erre az utazásra.

Sok játék életútja igencsak hányattatott, sokszor külső tényezők miatt hónapokat, sőt éveket csúszhat egy-egy cím megjelenése. Az Open Roadst már évekkel ezelőtt bejelentették, de csak decemberben tűzték ki neki a február 22-i megjelenési dátumot. Azonban ez most megváltozott, és csak március 28-án jelenik majd meg.

A kiadó Annapurna Interactive azzal indokolta a döntést, hogy szükségük van még időre a játék tökéletesítéséhez, és a lehető legjobb játékot szeretnék a játékosok elé tárni. Reméljük, hogy valóban nem kell tovább tolni a megjelenést, illetve azt is, hogy az egy hónapos utómunkák érződni fognak a játékon.

Az Open Roadsban egy 16 éves lány, Tess Devine, és édesanyja, Opal utazását követhetjük nyomon, akik egy csomó titokzatos jegyzetet találnak padlásukon. Útra kelnek, hogy ne csak egy határ mellett elrejtett kincset keressenek meg, hanem a saját családjuk, olykor meglepően sötét titkaira is fényt derítsenek. Az Open Roads a jelen állás szerint március 28-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...