A Destiny 2 rendezője otthagyja a Bungie-t

  • Írta: osan
  • 2024. január 31.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Joe Blackburn, a Destiny 2 igazgatója egy X-posztban osztotta meg a nagyvilággal a hírt, miszerint elköszön a Bungie stúdiójától és helyét Tyson Green veszi majd át. Green neve a Halo-játéksorozat miatt csenghet ismerősen.

„Ahogy a vég felé közeledünk, jövő hónapbanTyson Green fogja átvenni tőlem a stafétabotot, mint a D2 játékrendezője. Ha egy kicsit is követtétek a Bungie életét, akkor hallottátok már a nevét. A Halo PvP-től kezdve, az egzotikus fegyverekig a D1-ben, Tyson prominens tagja volt a stúdió életének a Myth II óta.” – olvashatjuk Blackburn szavait.

Blackburn a „vég” alatt minden bizonnyal a The Final Shape kiegészítőre utalt, ami eredetileg jövő hónapban érkezett volna a Destiny 2-höz, de azóta már júniusra csúszott a megjelenése. A The Final Shape-pel úgy tűnik, hogy nemcsak a játék egyik fontosabb narratív fejezete zárul le, de Blackburn kalandja is a Bungie-val, az viszont, hogy mi vár rá a jövőben, még nem tisztázott.

2.
2.
osan
1.
1.
Spaceghost
A cikk végén hibásan van jelezve a megjelenés. Eredetileg februárban jött volna, de még valamikor ősszel az elbocsájtások miatt eltolták júniusra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...