Fejlesztés alatt állhat az Uncharted: Drake’s Fortune remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 5.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét az XboxEra podcastje volt bőbeszédű a pletykákat illetően, ezúttal az Uncharted: Drake’s Fortune nulláról újraírt változatáról beszéltek az illetékesek. Biztosan nem tudni, hogy a projekt megvalósul, de a Sony erősen mérlegeli ennek lehetőségét.

A legújabb hírek alapján veszélyben a Sony egyik legsikeresebb húzóneve, az Uncharted-széria, hiába nyilatkozta azt tavaly a Naugty Dog fejese, Neil Druckman, hogy parkolópályára helyezi a sorozatot. Nos, a Sony nem így gondolja, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy az eredetileg 2007-ben, PlayStation 3-ra megjelent exkluzív kaphat egy remake-et. 

Az XboxEra két alapítója, Nick Baker és John Clarke a podcast legújabb adásában arról beszélt, hogy már készül az Uncharted: Drake’s Fortune teljes remake-je PlayStation 5-re. Bár nem garantált, hogy a projekt megvalósul, Baker szerint "legalábbis erősen mérlegelik", hogy végül megjelenjen.

A két bennfentes több forrásra hivatkozva kaptak információkat a remake-ről, és láttak olyan "bizonyítékokat", amelyek a valódiságára utalnak. Nincs az sem megerősítve, hogy a felújított változaton a Naughty Dog vagy a Bluepoint Games készíti - utóbbiak rakták össze a 2015-ös Uncharted: The Nathan Drake Collectiont. Hogy pontosan ki dolgozik rajta, még nem tudni.

Egy korábbi szivárgás már utalt arra, hogy egy vadiúj Uncharted készül San Diegóban a PlayStation Visual Arts-szal együttműködésben. Legalábbis a 2022-es álláshirdetések erre utalnak. Könnyen lehet, hogy a közeljövőben már a bejelentésnek örülhetünk.

5.
5.
csongor1996
#4: "eküszöm ha kimentek volna az utcára az első tizenéves csaj aki szembe jön jobb választás lett volna"
Kinézetre lehet, de egy színésznél nem csak az a fontos :)
4.
4.
JinjeR
Ennek nagyon örülök! DE! Jó lenne ha a Naughty Dog b@szn@ magával valamit végre mert 4 éve nem adtak ki semmit.
Az imsomniac ennyi idő alatt 3 játékt adott ki és nem is akár milyeneket!

(Ezek meg szórakoznak itt az ufófejű Bella Ramseyvel!...eküszöm ha kimentek volna az utcára az első tizenéves csaj aki szembe jön jobb választás lett volna)
3.
3.
KratoS
A Drake Fortune -re azért ráférne ez nem kicsit, mert rosszul öregedett, a sztori meg marha jó.
2.
2.
Ca$Hman
*Sóhaj ...... Újabb remake, egy alapból szép, HD konzolokra írt játékból. Nagyon izgalmasan hangzik :) Véletlenül se valami újat alkossanak, vagy elhanyagolt (Pl. Resistance) szériát vegyenek elő. Jöjjön inkább egy harmadik felújítás is a HD Sony tpsekhez, luck yeah.
1.
1.
Shao Kahn
Ennek nagyon örülök, de remélem azért készül az élőszereplős Uncharted film folytatása is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...