Nem készül több Uncharted-játék a Naughty Dognál, a The Last of Us folytatása is kérdéses

Link másolása
Neil Druckmann, a Naughty Dog vezetője egy interjúban osztotta meg a stúdió terveit a legnépszerűbb franchise-aival kapcsolatban.

Neil Druckmann, a Naughty Dog stúdiójának vezetője a BuzzFeednek adott interjújában számos érdekességet közölt a rajongókkal a legnépszerűbb játékaikról, valamint a stúdió jövőbeli terveiről. Mindenek előtt kifejezte háláját a Sony iránt, hiszen a vállalat mindvégig támogatta a stúdiót abban, hogy megvalósíthassák az álmaikat és sosem erőltették rájuk azt, hogy csak azért, mert egy játékuk népszerű és sikeres lett, mindenképp készítsenek hozzá folytatást.

Hasonló volt a helyzet az Uncharted 4-gyel, az egyik legsikeresebb játéka lett a stúdiónak, mégis úgy gondolják, hogy sikerült pontot tenniük a sztori végére, így befejezettnek tekintik az Uncharted-franchise-t, nem fognak több részt készíteni. A stúdió elnöke természetesen tisztában van azzal, hogy rengeteg rajongót érdekel, vajon el fog-e készülni a The Last of Us: Part II folytatása.

Erre kicsit homályosan válaszolt a szakember, elmondása szerint, ha képesek lesznek az első és második részhez hasonló, lenyűgöző történetet alkotniuk, mellyel univerzális üzenetet tudnak közvetíteni a szeretetről, akkor elkészül a harmadik rész is. Azonban, ha erre nem képesek, akkor már megfelelően erős lezárás alkottak a második résszel, így azt fogják tekinteni a The Last of Us-széria lezárásának.

Annyi bizonyos, hogy jelenleg a stúdió gőzerővel dolgozik egy ambiciózus multiplayer játékon, ami a The Last of Us világában játszódik majd.

7.
7.
crytek
De attól a remake még jöhet nem? :)

https://gamingbolt.com/uncharted-drakes-fortune-remake-is-in-development-rumour
6.
6.
Sz0ty1
A következő részben a kattogók szemszögéből fogjuk követni az eseményeket. Lesz benne szex is természetesen. Meg lehet majd focizni levágott fejekkel.
5.
5.
Marcus88
#4: Ezt a teóriát már egyszer én is fejtegettem,hogy ha kényszerből is,de összefognak és kibékülnek.
4.
4.
Merőkanál
Bármibe fogadni mernék , hogy meg lesz a PART3 A profizmus nem fogja hagyni őket nyugodni és ez a játék megérdemel egy harmadik fergeteges tényleges lezárást.

El tudok képzelni olyan forgatókönyvet amiben Ellie és Aby egy “ új .. ellenségnek köszönhetően előbb szövetségesekké majd barátokká vàlnak…. Talán a végén Aby mint egy vezeklés képpen megmenthetné Ellie életét is nem tudom ……
3.
3.
crytek
Ha létrehoznak egy új és fasza single player ip-t akkor nem gond.
1.
1.
Neo1989
Hát szép volt jó volt. És még mindig a 2 volt a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...