Kideríthették a Tekken 8 DLC-karaktereit

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 11.
  • Pletyka
Link másolása
Egy lelkes adatbányász ásta bele magát a játékba, és bár érdekes lehet a játék szerelmeseinek, hogy kik érkezhetnek, nem árt egy mokkáskanálnyi szkepticizmussal kezelni a dolgot.

A Bandai Namco bunyós játéka igazán jól szerepelt úgy kritikailag, mint eladások tekintetében, így nem csoda, hogy a kiadó hosszú távra tervez a játékhoz érkező tartalmakkal. A műfajhoz mára már hozzá tartozik, hogy indulásnál elérhető karakterek száma relatíve korlátozott, és majd később, DLC-k formájában szerezhetünk be újakat.

Akár tetszik ez a rendszer, akár nem, sajnos nem várható, hogy megváltozik. Ha pedig már együtt kell vele élnünk, jobb, ha tudjuk, mi vár ránk. Vélhetőleg ez a gondolatmenet vezethette a :thinking: X-felhasználót, aki beleásta magát a Tekken 8 adatbányászatba. A kutakodása eredményeként arra a következtetésre jutott, hogy többek között Lidia, Fahkumram, Marduk és Vale Tudo is tiszteletét fogja tenni a játékban.

Ezek a nevek egyáltalán nem biztosak, így a túlzott lelkesedés helyett javasolt inkább megvárni a Bandai Namco hivatalos bejelentését az érkező DLC-karakterekről. Az első külön érkező szereplő meglepő módon egy veterán lesz: Eddy Gordo.

1.
1.
Nothing
"...Marduk és Vale Tudo"

Ki az a Vale Tudo?
A VT egy harcstílus, amit éppen Marduk használ. Valamit elnéztetek a fordításnál vagy egy igen érdekes karakterrel fog bővülni a roster... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...