A Take-Two szívesen üzletelne a jövőben is a Netflix-szel

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 11.
  • Biznisz
Link másolása
Az ernyővállalat számára is előnyös volt a GTA-trilógia megjelenése a Netflix kínálatában, így egyáltalán nem zárkóznának el jövőbeni partneri megállapodásoktól.

Először hitetlenkedtünk, amikor felröppent tavaly a hír, miszerint a Netflix a Take-Two-val üzletelne, hogy a saját mobiljátékos platformján is elérhetővé tegye a Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Editiont, aztán december közepén ez valósággá vált, és az előfizetők szabadon tölthették a játékot. Ha nem lenne elég, hogy a meglévő Netflix-előfizetés mellé kvázi ingyen adják a GTA-sorozat három ikonikus darabját is, akkor érdemes megjegyezni, hogy a remaster mobilos verziója nagyjából mentes azoktól a bugoktól, amelyek a PC-s verziót a mai napig mételyezik.

A Netflix adatai szerint a trilógia hatására kilőttek a játékletöltések számai, és minden bizonnyal a Take-Two számára is jó ajánlatot tehetett a streamingszolgáltató. Ezt támasztja alá Strauss Zelnick azon kijelentése, miszerint szívesen kötnének a GTA-trilógiához hasonló megállapodásokat a jövőben is a Netflix-szel.

Egy olyan ernyővállalat, mint a Take-Two, rengeteg címmel rendelkezik, így egyből megindul az ember fantáziája, hogy mely címek jelenhetnek még meg a mobilokra. A spektrum igencsak széles: az OlliOlli Worldtől a The Outer Worldsön át, egészen Borderlands-sorozatig bármi szóba jöhet. Azonban nem kizárt, hogy egy újabb GTA-rész lesz a következő cím, ami bekerül a Netflix kínálatába. Elnézve a számokat, egyáltalán nem lepődnénk meg rajta. Ha emellett a streamingszolgáltató felhő alapú játékstreamelése is élesbe áll, akkor igazán csábító lesz a katalógusuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...