A Microsoft Surface csapata fejlesztheti a következő Xbox-konzolt

  • Írta: osan
  • 2024. február 12.
  • Pletyka
Link másolása
Nick Baker elmondása szerint nem Jason Ronald lesz a felelős a következő Xbox-konzol tervezéséért. Ronald csapata a Series X/S-en dolgozott, de az új konzol projektjét elméletileg a Microsoft Surface csapata kapta meg.

Nick Baker, ismertebb nevén Shpeshal_Nick, az XboxEra Podcast egyik műsorvezetője szerint nem Jason Ronald lesz a felelős a következő Xbox-konzolért, hiszen csapatát – akik a Series X/S-en is dolgoztak – leváltja a Microsoft Surface csapata.

Mint az már a múlthéten kiderült, a híresztelések ellenére igenis jönni fog még Xbox-konzol a jövőben, viszont a cégnek és Phil Spencernek így is sok dologra választ kell majd adnia, tekintve az elmúlt hetek pletykaáradatát, ami szerint több Xbox-exkluzív is PlayStationre és Nintendo Switch-re költözhet.

1.
1.
crytek
Bárki csinálja úgyis meg lesz véve


It has just been revealed that a ‘special edition’ of the Official Xbox Podcast will air on February 15 at 3 PM ET, featuring the likes of Phil Spencer, Sarah Bond, and Matt Booty. They will share updates on the Xbox business, as promised by Phil Spencer last week in the wake of rampant discussions regarding the future of the Xbox brand.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...