Március 14-én PlayStationre is megérkezik a What the Golf?

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Eredetileg az Apple Arcade szolgáltatás részeként megjelent bohókás golfjáték hamarosan a Sony konzoljaira is befut. Teljes csomagot kapunk több mint 300 eszement pályával és persze DualSense-támogatással.

A What the Golf? fejlesztői elég szabadosan értelmezik a sportágat, már csak azért is, mert nem feltétlenül a golflabdát kell a célba elütnünk: lehet az kenyérpirító, tekebábú, de akár ember is. A fizikaalapú fejtörők szolgáltatják a kihívást ebben a játékban, amit saját bevallásuk szerint olyan fejlesztők készítettek, akik eddig semmit nem tudtak a golfról, de azért "egyszer és mindenkor megjavítják a sportágat". Még akkor is, ha nincs rászorulva.

A játék elég régen, még 2019-ben jelent meg az Apple Arcade előfizetéses szolgáltatás katalógusában, majd egy évre rá a PC-s és a Switch-változat is befutott. A nagykonzolos kiadások eddig várattak magukra, de idén március 14-én PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megérkezik a végletekig humoros puzzle-játék.

Ahogy az várható volt, nem szimpla portot kaptunk, hiszen az érintőképernyős irányitást teljesen kontrollerre szabták. A több mint 300 pályát tartalmazó csomag még a DualSense képességeit is kihasználja, nem beszélve az olyan extra szintekről sem, amiket az Among Us inspirált.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...