"Minden kijelző egy Xbox"

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 15.
  • Pletyka
Link másolása
Kiszivárogtak a múlt héten megtartott belsős közgyűlésen elhangzottak, amelyek alapján csak további megerősítést nyertek az Xbox multiplatform tervei.

Mindenki a ma esti Xbox Podcast adására vár, akár Xbox, akár PlayStation-tulaj az illető, hisz ma jelentik be egy "üzleti esemény" keretein belül a platform jövőjét érintő terveket. A rendkívül gyorsan elharapódzó hírekre Phil Spencer reagált csak, de ő is csak annyit, hogy ezen a héten minden kiderül. És hogy mi is fog kiderülni? Ha minden igaz, akkor ez is egészen jól kikövetkeztethető.

A címben szereplő idézet Sarah Bondtól, az Xbox elnökétől származik, aki még a múlt héten megtartott belsős rendezvényen mondta ezt a jelen lévő alkalmazottaknak. A nevük elhallgatását kéri források szerint emellett az idei gigasiker Palworldöt mutatták a jelenlévőknek úgy TV-n, mint tableteken, telefonokon és más eszközökön. Bár adja magát, hogy a következő Xbox egy kézi konzol legyen, és a neten keringő híresztelések szerint erre egyrészt igény is lenne, másrészt maguk Spencerék is eljátszottak már többször a gondolattal, sokkal valószínűbb, hogy a Game Passben elérhető játék sikerét és elérhetőségét igyekeztek ezzel demonstrálni.

A legvalószínűbb, hogy a ma esti eseményen az eddig Xbox-exkluzív játékok multiplatform megjelenését fogják megerősíteni, lévén a Hi-Fi Rush esetében már nem is igazán kérdés, hogy PlayStation 5-ös és Nintendo Switch-es megjelenésre is számíthatunk. Hogy ezen felül lesz-e más belső fejlesztésű cím, amivel hasonlót terveznek Bondék, vagy a Tangoo Gameworks játékának megjelentetése a konkurens platformokon egyfajta szondázása a vásárlói hajlandóságnak, nagyon nehéz előre megmondani. A hivatalos Xbox Podcast magyar idő szerint este 21:00-től lesz nézhető a hivatalos YouTube-csatornán.

3.
3.
aNeRo
Na majd ha a Forza jön PS-re, az lesz a valami.
2.
2.
Animejetix
Na hát csak kipukkadt a pletyka lufi és most jó nagy kuss van! :)
1.
1.
crytek
Na meg is volt a nagy MS podcast

Diablo IV Game Pass március 28-tól

All of our games going to gamepass on Day1 (nem mondtak kivételeket szóval lehet már a cod is ide fog tartozni)

PS-re jönnek:

"Sources familiar with Microsoft’s plans tell me the first two titles will be Hi-Fi Rush and Pentiment, followed by Sea of Thieves and Grounded"

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...