Rontott a helyzeten a Suicide Squad: Kill the Justice League legújabb frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Hír
Link másolása
A játék népszerűsége és megítélése eddig sem volt valami fényes, a legújabb patch azonban alaposan hazavágta az Öngyilkos Osztag köré épülő játékot, rengeteg játékos panaszkodik, hogy be sem tudnak lépni a játékba.

A Rocksteady által fejlesztett Suicide Squad: Kill the Justice League fogadtatása eddig sem volt jónak mondható, a repetitív játékmenetet ugyan feldobta a történet, ugyanakkor nagyon sokan nem voltak hajlandók elfogadni, hogy ez azoknak az Arkham-játékoknak a folytatása, amelyek a fejlesztők számára elhozták a halhatatlanságot.

Ezen felül az is kiverte a játékosoknál a biztosítékot, hogy a játék hemzseg a kisebb-nagyobb hibáktól, egyesek prémium előrendelők esetében a játék sztori módja automatikusan befejezettként jelent meg, az pedig, hogy a korai hozzáféréses időszak alatt többször is órákra leállították a szervereket, csak még tovább fokozta a közutálatot a játék iránt.

De live-service címről lévén szó, optimistán tekinthetünk a jövőbe nem csak a tartalmi, de a technikai frissítések terén is. A legutóbbi patch azonban ahelyett, hogy javított volna a játékon, számos játékosnál gyakorlatilag tönkre tette azt. Egyeséknél a játék nem tölt be, mások ugyan be tudtak lépni a matchmakingig, itt azonban a "Loading Metropolis" üzenetnél tovább nem jutottak. A hiba nem platformspecifikus, hasonlókat jeleztek úgy az Xbox-, mint a PlayStation- és PC-s játékosok is. Megint mások még magába a tényleges játékban is be tudtak jutni csak azért, hogy megszakadjon a kapcsolat, és kezdhessék az egészet elölről. A Rocksteady csapata egyelőre nem reagált az új problémákra, bízzunk benne, hogy hamarosan újabb javítócsomaggal jelentkeznek.

5.
5.
Omlás
Crytek 4. pont - Minden szavaddal egyetértek.
4.
4.
crytek
#3: Az hogy ismét bebizonyosodott hogy a pénzéhes vezetők döntése egy baromság.
Egy valamit sajnálok hogy az ilyen fattyak miatt egy 10/10-es szériát lerakó cég ment a "kukába" mert akik a Batman trilogián dolgoztak a nagy részük lelépett ezektől a mocskoktól és már kb sose érkezik tőlük minőségi Batman vagy bármilyen hasonló single cucc... magyarán beáldoztak egy remek studiót a fantasztikus és nagyszerű döntésük miatt hogy ez a live service nyomorékság milyen jó lesz nyöpös felfogásuk miatt...

Ubi is milyen nagyon megy a skull & kulával... :)


Bár ilyen nyomorék vezetők akik minden szétcsesznek mert azt hiszik jól döntenek nem csak a játékiparban vannak hanem sajnos mindenhol..
3.
3.
overdosed90
#1: És ebbe mi a jó hír? Hogy majd bele rakják game passba? Attól még ugyanolyan kaka játék marad :D
1.
1.
crytek
Napi jó hír:

"A Warner Bros. Discovery legújabb pénzügyi konferenciáján szűkszavú volt a cég pénzügyi vezetője, Gunnar Wiedenfels, csupán annyit mondott, hogy a Kill the Justice League "nem felelt meg az elvárásainknak." Azt persze nem árulta el, hogy mennyit adtak el belőle, és hogy milyen eladást vártak tőle, az ilyen számokat csak akkor szokták megosztani a nagy cégek, ha azok jótékony hatással vannak a részvényeik értékére. "
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...