Itt vannak a PlayStation Plus Essential márciusi címei

  • Írta: osan
  • 2024. február 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Ahogy az lenni szokott a Sony közzétette a jövő havi játékok listáját, melyeket a PlayStation Plus Essential előfizetéssel fogunk tudni elérni. Harcművészet, horrorisztikus bújócskázás, lövöldözés és a versenypálya vár ránk márciusban.

Az e havi PlayStation Plus játékok a Foamstars, a Steelrising és a Rollerdrome, most viszont 3 cím helyett 4-et kapunk: a Sifut, a Destiny 2: The Witch Queen-t, az F1 23-at és a Hello Neighbor 2-t. Az összeset március 5-én érhetjük el és tölthetjük le egészen április 1-jéig. Az e havi játékokat március 4-ig van esélyünk bezsebelni.

A Sifu már korábban kiszivárgott, viszont a többi cím idáig rejtély volt. Az F1 23 során a világhírű Formula One versenyekbe szállhatunk be, a Hello Neighbor 2-ben folytatódik az ijesztő bújócska és a detektívmunka, a Destiny 2: The Witch Queennel pedig Savathûn trónjának világába ugorhatunk fejest. Nektek hogy tetszik a márciusi felhozatal?

45.
45.
Hitmanson576
#44: El tudod képzelni milyen lehet egy ilyen emberrel együtt élni? Ezért is nem lesz hosszú életű párkapcsolata az anyukáján kívül. Egy illúzióban él és különböző maszkokat visel. Most legutóbb horror game fanatikus és szakértő volt de a resident evil 2-t szarozta mert nem értette mit kell benne csinálni ( ezt ma írta itt valaki). Normális ember felismeri, hogy itt valami nem oké.Egy down-kòrosnak nem tudod megmagyarázni hogy te miért vagy "normális" ő sose fogja megérteni. Én azért írtam neki ennyit, hogy lássam a reakcióit. Nem megyek bele részletekbe de erről én tanultam/munkám. Sajnos nagyon sokan nem ismerik fel, hogy mi is történik igazából és véget nem érő frusztrált vitába keverednek egy lelkileg 5 éves szintjén lévő "felnőttel".
44.
44.
Ca$Hman
Egyébként crytek én a 39es kommentemet poénból írtam, próbáltalak parodizálni :D de nem esett le , mert hülye vagy mint a faxom.

Hitmanson: Egy beteg emberről beszélünk, orvosi eset, de nekünk se kellene beugrani neki, mert így sajnos tápláljuk :D
Cryteket csak azért nem bannolják, mert szereti mindenki beletörölni a faxát, és nem sok komment lenne nélküle. De Crytek miért élvezi, ha beletörlik a faxt?
Talán ez az egyetlen interakciója az emberekkel? :)))))))
43.
43.
Hitmanson576
#41: Ugrálsz itt egyik emberről a másikra, szomorú te ennél több figyelmet az életben nem kapsz. Neked ez kell, téged ez éltet erre merevedik. Neked mi vagyunk a "narcissistic supply" a "na pá " meg azért ment mert számomra fontosabb dolgok is vannak. A párom érdemli meg a figyelmem nem pedig te.
42.
42.
Hitmanson576
#41: Pontosan erről beszélek! Köszönöm hogy alátámasztottad. Neked a "valaki nem ért veled egyet" az "betámadás" elmagyaráztam lentebb de direkt nem akarod megérteni. A szégyen egy normális emberi érzés amihez empátia kell, hogy tudd kezelni. A szégyen sose tűnik el az emberből mint ahogy a szeretet sem. Mind az empátiához kötődik ami ugye egy narcisztikusnak nincs. Ezek érzések. Te egy beteg ember vagy és ezt itt nagyon sokan mondták már nem csak én.
40.
40.
Hitmanson576
#39: Cryteknek gyógyíthatatlan személyiségzavara van. Narcisztikus. Ez egyértelmű. Minden jelét mutatja. Nem tud rendes felnőtt ember módjára kommunikálni. Mindent támadásnak vesz és megprobálja rád terelni a problémát. A valóságot ferdíti. Azt írja azért ilyen mert mi támadjuk. Ha lentebb megnézed pont, hogy ő az aki alpári módon beszólt, senki be nem támadta. Ezt próbáltam neki elmagyarázni de erre direkt nem reagált. Neki a szégyen olyan mint superman-nek a kryptonit minden áron takarnia kell. Projektál! Írta lentebb ÉN rontom ezen az oldalon a levegőt, téged meg itt vádol, hogy "nem semmi amit itt összehoztál" pont, hogy ezek mind rá vonatkoznak és ezt mindenki tudja és mondja is neki. Ő ránk nem úgy néz mint emberekre, hanem tárgyakra az ő világában csak az számít amit ő gondol akkor is amikor ez távol áll a valóságtól. Mi normális emberek ezt észrevesszük és mi tudunk bocsánatot kérni ha valamit rosszul gondolunk, csinálunk. Veled értek egyet! Ne hallgass rá, ő nem érti.
39.
39.
Ca$Hman
38: Ja szeretik megosztani a csordaszellem miatt, mint pl. te is :) Mindegy , nevess ki nyugodtan, csak mert másképp gondolom, az ilyen birkák véleménye nem érdekel, menjél csak a nyájjal, én maradok a saját véleményemnél, nem fogok kussolni...
37.
37.
Ca$Hman
36: Azt hittem a gaming, meg a spórolás az életed, nem a faxságot írkálás :D
Egyébként hülyeség hogy "minek van itt ez a fehér rublika,ha nem azért hogy muszáj legyen írni bele". Nem kötelező használni, csak mert ott van, ez a logika megbicsaklik könnyen. Pl. kötél is van a közeledben, mégsem akasztod fel vele magad gondolom...
35.
35.
Ca$Hman
"Kommentelek ahova csak tudok. És mivel a szentháromságra tetrem fel az életem mindig ugyanazokat"

Szerinted nem őrült egy kicsit, aki ezt csinálja? :) Aki felteszi valamire az èletét, annak hogy van ideje/ingere erre a hülyeségre? Miért akarsz másokat megtéríteni? Ha meg nem akarsz senkit, akkor ez mire jó? Beteg vagy? Nem azért mondom, mert másképp gondolkodsz, ha ugyanúgy gondolkoznál mint bárki se érteném, ez miért ilyen fontos valakinek, hogy terjessze az igét, ahelyett, hogy élne.Mint valami mániákus, vallási fanatikus beteg fax.
33.
33.
Ca$Hman
31: "Amiért más meg azt ossza meg a világgal mit evett kivel hol járt stb."

Annak sincs semmi értelme... Kifelé próbál élni,mert az élete egy üres szar. Ahelyett, hogy inkább megélné a neki fontos dolgokat, ossza megfelé nonstop, mintha az valami meló lenne.Veled is ez a szitu akkor? Te magad árultad el most ezzel :)
32.
32.
DragonBleacPiece
Sifut kipróbáltam és az újdonság varázsa miatt tudom ajánlani, bár lehet hogy a Jade Empire nosztalgiám miatt fogott meg xD
30.
30.
Ca$Hman
De miért írod ki a szokásos dolgaidat? Mindenkinek joga van,persze, de neked ez miért okoz örömet? Nyilván azért, mert mások olvassák, és reagálnak. Egyébként ha kevésbé nyomorék stílusban írnál, és visszavennél az arcból, szerintem a birkacsordába beállás nélkül is elfogadna a közösség, de te tudod. Lehetne ezt a karaktert ami te vagy normálisan is képviselni, csak ugye szociálisan alulfejlett vagy, mégis nagyon erőlködsz szerepelni.
29.
29.
Hitmanson576
#27: Igen figyelemért könyörögsz. Ezt mondtam én lentebb. Neked a negatív visszajelzes is jó visszajelzes erre élvezkedsz. Direkt csinálod mert máshonnan nem kapsz figyelmet. Jóindulatú hozzászólást tőled itt még nem láttam. Te mindenkibe azonnal belekötsz. Te egy nagyon boldogtalan ember vagy semminek nem tudsz örülni.
28.
28.
Hitmanson576
#25: Kihagytad azt, hogy undorító módon beszéltél ebben a topikban úgy, hogy senki be nem támadatott csak valaki nem értett veled egyet. Erről miért nem beszélsz? Nem történt meg? Valamiért kerülöd ezt a témát. Ennyire törékeny a lelki világod, hogy ha valaki nem ért veled egyet azt támadásnak veszed? Ezt amúgy kezeltetni kéne mert nem normális. Megint próbálod elkerülni a lényeget te csak áldozat vagy megint. A lényeg, hogy alpári módon beszéltél itt úgy, hogy senki se provokált. Tudunk erre fókuszálni? Sajnos tudom a választ. Átlátok rajtad, ismerem ezt a játékot. Látod ez rosszul sült el. Itt más is ugyan azt mondja ( hasonlót) amit én.
26.
26.
Ca$Hman
25: Szerintem meg szimplán azért, mert k*rva idegesítő vagy. Magas lóról beszélsz faxságokat. Azok az emberek, akik nem rugalmasak, hanem mereven mantráznak valamit, azok betegek és beszűkültek. És bár vallod a gaming a mindened, nem vagy igazi jó értelemben vett kocka, mert sajnálod a pénzt a hobbidra, illetve nem elvagy magadnak és játszol, hanem feljössz ide figyelemért könyörögni állandóan, és még ha csak fikázást is kapsz,neked már ez is valami,annyira ingerszegény szar az életed, mi barmok meg nem bírjuk ki, hogy ne ugorjunk be neked minden alkalommal.
24.
24.
zoli12i
#6: Na végre, sikerült kiizzadnod megint egy kis haterkedést. Köszönjük, hogy itt voltál megint…
23.
23.
Hitmanson576
#22: Nem érted és nem is fogod! Te játszod itt az áldozatot és fogalmad sincs miért támadnak. Egyértelmű, hogy itt ebben a topikban te kezdted. Ez neked azért nem megy át mert egy 5 éves szintjén vagy. Mit csinál egy 5 éves aki rosszat csinál? Sír mert nem képes önreflexióra, nem érti, hogy rosszat csinált és elkezd másokat hibáztatni meg tagadni és hazudni, a valóságot megvaltoztatni. Vicces, hogy az óvodás példával próbálsz visszavágni tükrözi a szellemi színvonalad. Engem amúgy nem érdekel ha támadsz nem hat meg. Én itt rosszat senkiről nem mondtam csak rólad mert ugye "te kezdted". Személyiségzavarod szégyen alapú. Téged apád, anyád vert mikor kicsi voltál? Kaptál szeretetet vagy nem volt senki aki megvigasztaljon? Legtöbbször ezért alakul ki de nagyon ritka esetben genetikai alapú.
21.
21.
Hitmanson576
#20: Mindent amit eddig rólad mondtam sikeresen alátámasztottál! Te kezdted az 5. kommentel ebben a cikkben. Beszóltál ( nem nekem) én vissza adtam. Látom tagadod a valóságot megint. Nem fogod megérteni mert gyógyíthatatlan személyiségzavarban szenvedsz. Projektálsz. Te sose fogod belátni a hibáidat. "Mindig lesznek beugatók" Te sajnos lelkileg egy 5 éves kisfiú szintjén vagy és ez meg is látszik. "Te kezdted nem én" Anyu pici szeme fénye. Nagyon sajnállak amúgy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...